Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Від інтересу Реала, до свисту власних вболівальників

2016-01-26 11:31 Це – приблизний шлях Жені Коноплянки в Іспанії. Дебют був просто неймовірний : в першому ж ...

Це – приблизний шлях Жені Коноплянки в Іспанії.

Дебют був просто неймовірний : в першому ж матчі -гол в ворота самої Барселони, напевно, що кращого нічого не вигадаєш. Продовження було обіцяючим: стабільні виходи на заміну, а потім виграна конкуренції в Рейеса та Вітоло, основа в ЛЧ, гол в ворота МС, асисти в матчі з Реалом.

Все завершилося: втратою місця в основі, критикою тренера, незадоволенням вболівальників .

Можна зрозуміти Емері та вболівальників: Севілья в цьому сезоні дуже сподівалася на Коно. Рейес ще більше постарів та втратив в цьому сезоні, Вітоло і близько не грає, як в минулому році, про Какуту всі забули. На фланзі почав виходити датчанин Крон -Делі, який останній час вже грає в центрі( таким став в Сельті), хоча до цього завжди був фланговим гравцем.

Навіть з’явилася інформація, що молодий український футболіст Швед залучається до тренувань з першою командою. А це теж фланговий гравець.

Значить, дійсно Емері незадоволений тими гравцями, які зараз грають на фланзі. Тому, шукає інші варіанти. В останньому матчі проти Атлетіко грав на фланзі Ескудеро, а Коно навіть не вийшов, коли отримав вилучення його прямий конкурент Вітоло

Прийшов час показати характер. Якщо Женя його має – він зможе подолати труднощі, а в протилежному випадку – нічого гарного на Коно не чекає.

Вся проблема в тому, що українські "зірочки" звикли, що до них відносяться дуже добре, і готові прощати певні недопрацювання, спад форми. В реаліях конкуренції – все по –іншому. Потрібно показувати максимум власних можливостей в кожному матчі.

Другий важливий момент – Коно так і не вивчив іспанської. Наприклад, Динамо почало грати тільки, коли з приходом Реброва почалася повна комунікація між гравцями і тренером завдяки знанню Реброва англійської. Те саме, і в Шахтарі, де Луческу вільно спілкується португальською. Через перекладача, дуже важко пояснити тонкощі тактики, чи провести індивідуальну розмову без знання мови.

Футбольна філософія Севільї дуже схожа на футбольний шлях Порту. Футбол –це бізнес. Вони запрошують гравця, розвивають та продають. Ніхто довго не затримується в таких командах. Два – три роки – максимум. Або підвищення, або шлях на нищий рівень.

До того ж, під ЛЧ Севілья набрала дуже багато гравців. Вже зараз зрозуміло, що в наступному сезоні ЛЧ не буде. Значить потрібно робити скорочення по зарплатній відомості.

Наприклад, той же Андрій Ярмоленко повинен задуматися після прикладу Коноплянки, що не все так буде просто закордоном. Від тебе очікують всього відразу і сьогодні.

Взагалі, я завжди хотів, щоб Коноплянка грав в Динамо. Не особливо важливо, з якої команди від перейде до Динамо – Дніпра чи Севільї. Динамо варто дуже ретельно спостерігати за ситуацією навколо Коноплянки Тут мова може бути не тільки в повноцінному трансфері, але і в певному обміну гравцями. Думаю, що в Динамо є футболісти, які зможуть зацікавити пана Мончі. Ситуація з Коно поки дуже нагадує перехід росіянина Кержакова з Зеніту до Севільї. Він теж дуже гарно почав- забив Барсі чи Реалу в першому матчі, але потім почав здавати свої позиції. І все завершилося поверненням додому, тільки вже до складу Динамо Москви.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.01.2016, 11:31
26.01.2016, 11:31
227571 2 MYY, bam73
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть