Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після матчу проти «Манчестер Сіті»

2016-02-25 14:55 Я не схильний до істерик. В футболі не буває так, що все і відразу, чи майже. ...

Я не схильний до істерик. В футболі не буває так, що все і відразу, чи майже. На все потрібен час. Крок за кроком, потрібно рухатися вперед.

Ребров повернув золото до Києва, повернув Кубок, минулого сезону- вдало виступив в ЛЄ дійшовши до ¼ фіналу, в цьому – вийшов з групи ЛЧ. На все свій час.

«МС» показав Динамо всі його слабкі сторони.

Аналогічно все показала «Фіорентина» минулої весни. Дуже важливо – винести урок з цієї поразки, щоб в майбутньому помилки не повторювалися.

Поразки набагато більше дають можливість розібратися в слабких місцях, ніж перемоги. Після трохи фартового групового турніру, на жаль, почали думати, що на старому багажі можна заїхати ще далі. Так не буває.

Наприклад, для Динамо великою проблемою залишається вже не один рік гра першим номером проти сильних суперників. Дуже хотілося б, щоб в цьому напрямку щось мінялося. Футбол ніколи не стоїть на місці. Потрібно рухатися вперед, змінюватися. Є таке враження, що команда зразка 2014 -2016 вже себе вичерпала. Потрібні зміни, як по тактичних побудовах, так і по футболістах.

Гра:

Динамо програло центр поля, а все інше – наслідки.

За 30 хвилин першого тайму Гармаш 4 рази обрізався в центрі поля, що призвело до небезпечних воріт Шовковського. Програв боротьбу Туре після кутового, коли забивав Агуеро.

Я думаю, що гравець, навколо якого хочуть будувати гру не може пропускати певну частину матчів через травми, провалювати повністю певні матчі (це далеко не перший провалений матч Гармаша, наприклад, восени Денис повністю провалив матч проти Шахтаря), а тільки певну частину проводити на високому рівні.

Напевно, тут Денису потрібно набувати стабільності, відповідальності, все ж вже не хлопчик, або Динамо приймати рішення.

Між –іншим, не розумію, людей, які задоволені Буяльським. Від Гармаша він далеко не втік по обрізках та точних передачах

Наприклад, минулої осені ми дуже схожий матч зіграли проти «Челсі», але тоді Вілліан, Сеск, Матіч нас просто простили. Потрібні кардинальні зміни, потрібен чіткий малюнок гри, а поки його навіть не видно.

Селекція:

Вчора грав тільки один гравець, який прийшов в Динамо за останні три трансферних вікна. В другому таймі вийшов ще Мораєс. На противагу цьому – команду залишили провідні гравці.

Якісні гравці повинні не тільки залишати команду, але і приходити в неї.

Динамо купує/ підбирає молодих, сліпих, косих, дурних, хворих, хронічно хворих, але тільки не тих гравців, які можуть зробити футбол команди краще.

Причина цієї проблеми починається на букву «Ш». Не можна так довіряти одній людині. Тим паче, що ніхто з гравців Шаблія після переходів не підсилив нову команду, окрім Бутко.

Наслідки:

Я продовжую думати, що головне в цьому сезоні –це залишити чемпіонство в Києві. Це не тільки золоті медалі, але і гарантована ЛЧ минулого сезону. Після Євро та можливих змін зі складом – на кваліфікацію просто не буде сил та часу. Мене батьки так виховали, що якщо в родині проблеми, так потрібно всім разом долати труднощі, а не шукати винних. Я йду на матч 1 березня проти Олександрії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.02.2016, 14:55
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть