Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому переміг «Дніпро»?

2016-03-14 11:00 На жаль, часи повернулися, і ми знову всі більше спостерігаємо не за своєю улюбленою командою, а ...

На жаль, часи повернулися, і ми знову всі більше спостерігаємо не за своєю улюбленою командою, а чекаємо та сподіваємося на осічки «Шахтаря».

Якщо «Динамо» знову стане чемпіоном- одну золоту медаль потрібно буде відправляти в Дніпропетровськ.

Дуже хочу побачити, що коли-небудь «Динамо «грали з таким налаштування, таким бажанням, такими швидкостями, такою самовіддачею.

Наприклад, Зозуля поміняв футболу в перерві, тому що на ній вже не було видно номера через бруд. На жаль, на багатьох динамівцях футболка залишається білою і в кінці матчу.
  1. Маркевич тактично переграв Луческу. Мірча явно не очікував, що «Дніпро» буде грати так сміливо. Напевно, він прогнозував, що «Дніпро» закриється і спробує діяти другим номером, через швидкий вихід з оброни. Маркевич образ тактику з високим пресингом, мінімальним контролем м’яча, що убезпечувало від обрізок та максимально швидким виходом з оброни. Буквально в один –два паси. «Шахтар» просто був не готовий до такого футболу

  2. Маркевич здивував складом. «Шахтар» готувався до Зозулі на вістрі(спеціально вийшов міцний Ордець), Матеуса на фланзі( Шевчук), а Руїса взагалі ніхто не чекав.

  3. «Дніпро» повністю закрив фланги. Про Срну взагалі ніхто не згадував. Марлос( Нем) та Коваленко ( який діяв на фланзі), виглядали дуже слабо. Варто відати належне Федецькому та Лео Матосу.

  4. Відчувалася відсутність Тайсона. Він зараз ключовий гравець «Шахтаря». Без нього та з ним –це різні команди. Насамперед, це стосується швидкості.

  5. Грати на третій день після ЛЄ – дуже важко. «Динамо» теж завжди грало дуже напружено після матчів ЛЄ. Особливо, коли особливої ротації немає.

  6. Абсолютно провалили матч центральні півзахисники « Шахтаря». Мова тут не тільки в відсутності креативу, чи можливості контролювати м’яч. Дуже слабкий матч від Степаненка та Малишева. За стилем гри –вони копіюють один одного, а не доповнюють. Вони навіть не виграли боротьбу, Зозуля дуже часто зміщався на допомогу своїм центральним півзахисникам, що ставило гравців "Шахтаря" в кут. Коваленко не витримав кількості відповідальних матчів. Захист Шахтаря провів один найгіршим матчів за весь час. Вони просто не встигали.

P.S. Лякає форма Шевчука перед Євро. Вік своє бере. Макаренку потрібно набирати форму. Каменюка з Зорі теж здувся.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2016, 11:00
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть