Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України. Одеса та Київ. Выбор редакции

2016-03-30 04:00 Доброї ночі, Україно та друзі з сайту ! Прикро казати, але зараз прямую "додому". Якщо це ...

Доброї ночі, Україно та друзі з сайту !

Прикро казати, але зараз прямую "додому". Якщо це можна домом назвати зараз.

Приємно було познайомитися з цікавими людьми в Одесі (попити каву з патріотами) та поговорити з цікавими людьми у Києві (попити каву також). Настрій від цього лише піднявся. Зарядився позитивними та патріотичними емоціями.

І футбольчик заразом переглянув :) Що треба для щастя ? Перемоги ! І вони були в обидвох матчах.

Атмосфера в Одесі була більш святковішою. І не дивно - Збірна дуже рідко тут грає ;) У Києві вже звикли до великого футболу. Та і глядачів прийшло на Збірну в Одесі приблизно 78% від вміскості стадіону та 30% у Києві. Цифри говорять самі за себе.

Гімн України співали якраз гучніше в Одесі, що приємно здивувало мене :) У Києві старалися, але напевно не дуже намагалися співати :)У мене з Вельсом був 70-й сектор. А це центр. А як відомо, чим ближче до центру, тим більша частина людей може бути не патріотами, а поганими людьми (культурно назвал, а мав на увазі бидло). Які приходять насінням насмітити та півасом залитися :( Так це можна і вдома зробити.

Підтримка наемоційнішою була у Південній Пальмірі, де матч почався відразу з пісні "п...тін - hello, лалала..." :), яку підхопили мої сусіди по сектору та більшість стадіону. Та і далі підтримка не знижувала темпу. У Києві цього разу старалися щось робити, але бидло з центральних секторів мовчало, не підтримуючи кричалки ультрас :(

Може хтось забув, але матч з Вельсом був останнім домашнім матчем перед ЄВРО. Звісно прикро було бачити, як за півгодини до матчу, на трибунах НСК було 1,000 глядачів.

Перед матчем у розмові з Олегом, відомим на сайті, як Sergej Moroz, ми обговорювали майбутній склад на Вельс. І я вгадав майже на 100%. Тільки замість Гусєва вийшов Коваленко.

З того що я бачив з трибун, то гра з Вельсом на протязі усього матчу не вразила вболівальників ані на стадіоні, ані біля екранів. Нецензурна лайка була в три поверхи :( Валійці моментами контролювали м'яч, а наші навіть не знали, як його відібрати. Це лише моменти. А з моментів, як відомо складається гра.

Гол Ярмоли просто ввів в екстаз усіх присутніх. Не сам гол ввів в екстаз, а його виконання. Руся викладує навісом через стіночку цукерочку на Ярмолу, і той не робочою правою з розвороту "кладе" між воротарем і штангою суперкласний гол. Роналду з Мессі відпочивають :) Як завжди після голу, наші хотіли ще покласти штук 5 ;) Але хітрущі валійці нічого небезпечного біля своїх воріт не дали створити. І коли брити заробляли кутові, то мені вже було стрьомно. Добре, що кутові не допомогли їм взагалі щось конкретного створити.

Добре, що наші довели справу до перемоги, хоча у кінці, граючи на утримання, могли і пропустити. Результат здобули, а пристойної гри не вийшло взагалі. Ми напевно вже "маскуємося" перед суперниками по ЄВРО :) Хоча ще зарано маскуватися.

По гравцям. Пятов помилок не допускав. Хачеріді майже добре. У підкатах стилився просто шикарно. Кучер моментами порушував правила біля штрафної, що несло серйозну небезпеку. Фєдя, Ротань, а особливо Гармаш, знов не стримували себе, граючі грубо. А це лише товарнячки були. Треба цій "трійці" задуматися над своєю поведінкою. Вже ж не діти. Шевчук майже встигав за опонентами, але не завжди. Коваленко знов старався. Хоче втертися у "довіру" до Шеви :) Ярмола один з кращих. Стьопа старався. Зозуля відпрацював на 200%, але йому нічого не дали зробити.

Хочу вибачитися перед Михайлом Івановичем за те, що наїхав на нього, що він не проявив жодної емоції під час голів у ворота Кіпру та Вельсу. Я сьогодні мав розмову з одним відомим журналістом, який розповів, чому Фоменко не реагував на голи. Виявляється, що у нього загинула донька в автокатастрофі :( Тому він тримає усе у собі. Я цього не знав. Тому ще раз прошу пробачення у Михайла Івановича. Це страшна трагедія у його житті :(

З приводу Шеви. То мало хто бачив, а ще мало хто чув, що як тільки наші гравці вийшли на тренування, то Шева відразу серйозно приступив до своїх обов'язків. Почав дуже голосно віддавати накази, що і як робити :) Відразу видно, що людина старається. І звісно Шева єдиний з тренерів, хто співає Гімн. На жаль для інших тренерів, радянський менталітет не зміниш. А як Шева радів переможним м'ячам, можна показувати вічно. Радів, як дитина.

Якщо загалом, то перемоги здобули, а прихильність своєю грою треба здобути. Щоб здобути прихільність, залишається більше двох місяців.

Вірю, що і на нашій вулиці буде свято. Бо ми його заслужили. Бо наша країна у цей нелегкий період повинна отримати трішечки позитиву від нашої Збірної.

Слава Україні !

Слава воїнам АТО !

Герої не вмирають !

З повагою, Луганська Бандера, каратєль та представник ДержДепа (Київ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2016, 04:00
Топ-матчи
Евро-2024 Испания Хорватия 3 : 0 Закончился
Италия Албания - : - 15 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть