Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Спочатку румун, тепер Циганик... Системні наїзди на Динамо? Выбор редакции

2016-04-18 15:41 17.04.2016 у програмі "Профутбол" на телеканалі "2+2" аж 18 хвилин (!) ефіру було "присвячено" :-) аналізу ...

17.04.2016 у програмі "Профутбол" на телеканалі "2+2" аж 18 хвилин (!) ефіру було "присвячено" :-) аналізу останнього матчу "Говерла" - "Динамо".

Ведучий Ігор Циганик у притаманній йому навʼязливій манері намагався довести аудиторії свою думку про те, що "Говерла" свідомо "злила" матч динамівцям...

Мовляв, футболісти "Говерли" грали "без бажання", нападники "Говерли" навмисно били мимо воріт "Динамо", а їх захисники навмисно давали можливість нападникам "Динамо" бити і забивати.

Як приклади Циганик навів 5 таких моментів:

  • На 30-й хв. після навісу Віда з центру штрафного майданчика безперешкодно ударив головою по воротам;

  • Абсолютно аналогічний момент на 39-й хв. - Ярмоленко з того ж місця бʼє головою по воротам;

  • На 48-й хв. - гол Ярмоленка головою з того ж таки центру штрафного майданчика;

  • На 51-й хв. удар Велозу після подачі Ярмоленка;

  • На 78-й хв. гол Хачеріді головою після подачі Ярмоленка з кутового.

У всіх цих моментах удари були нанесені з центру штрафного майданчику, а центр захисту "Говерли" ніяк не перекривав гравців "Динамо", які наносили удари, даючи їм можливість безперешкодно пробити.

На всілякі доводи експертів програми Олександра Іщенка та Олега Венглинського про те, що рівень гравців "Говерли" на порядок нижчий за "Динамо" і саме тому "Говерла" програла, - Циганик не зважав і продовжував "гнути свою лінію", натякаючи на те, що "Динамо" виграло "нечесно" і що гра "Говерлою" навмисно свідомо була "злита"...

При аналізі кожного конкретного моменту експерти намагались пояснити, яким чином той чи інший гравець "Динамо" лишився без опіки. Здебільшого - це гравець "Динамо" звільнявся від опіки, біг (вривався) у карний майданчик і на нього йшла передача, а гравці "Говерли" банально не встигали реагувати.

Але експертів, як тільки вони щось починали говорити у розріз з його "думкою", :-) Циганик, як і завжди, обривав на пів-слова, фактично закриваючи їм роти, і, так і не давши їм можливість нормально висловитись, "гнув" своє.

По "перебитим уривкам" :-) слів експертів я все ж зміг їх "почути" та переконатись, що дійсно гравцям "Динамо" вдавалось звільнятись від опіки, набігати у штрафну, куди їм вже летів пас.

Тобто, ні про яке "злиття" матчу мова йти не може.

І якою б "сірою" :-) не вигляділа гра "Динамо" для нас, вболівальників, але факт залишиться фактом: "Динамо" на класі переграло "Говерлу", здобувши необхідний результат.

Циганик, так і не давши експертам висловитись, назвав їх "людьми, які хочуть щось виправдати"...

Цей матч Циганик по аналогії прирівняв з грою "Шахтаря" проти "Олімпіка" в минулому сезоні та, ще раніше, - з грою "Шахтаря" проти "Іллічівця".

Нагадаю, що тоді, при аналізі тих матчів більшість експертів зійшлося на тому, що ті матчі були навмисно "злиті", бо так було потрібно "Шахтарю" у "боротьбі" :-) за чемпіонство.

Мені, як вболівальнику, цікаво подивитись аналітичні передачі на футбольну тематику.

В Україні вибір "дуже широкий" :-) і таких передач аж 2 (!):

  • "Великий футбол" (як і більшість з нас, я називаю "Великий донецький :-) футбол");

  • "Профутбол".

І, якщо стосовно "великої любові" до "Динамо" у першій з них у мене особливих питань не виникає, тобто "там" все зрозуміло, :-) хто і чому так "любить" :-) "Динамо", то стосовно другої - "Про футболу" - виникає питання:

  • Власник "2+2" та братнього для нас ФК "Дніпро" Ігор Коломойський наврядче б замовляв "наїзди" на "Динамо". Навіщо це йому, є який сенс? Думаю, що ні.

З цього й питання - така "політика" відносно "Динамо" є ініціативою самого Ігора Циганика? Або..... ????? (Спробуйте пофантазувати самі...)))

Виходить, що окрім адекватних обʼєктивних відеоаналізів матчів з Олександром Головко про гру "Динамо" в Україні дивитись більше нічого...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.04.2016, 15:41
Vetal_D
Автор:
(Vetal_D)
Статус:
Старожил (753 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Украины Колос Заря 0 : 0   9 мая 15:30
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00
Лига конференций Олимпиакос Астон Вилла - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть