Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Шахтар" пригрозив Шовковському в'язницею за вислови на адресу Степаненка

2016-05-02 17:41 Юрист "Шахтаря" Андрій Харитончук дав оцінку словам голкіпера "Динамо" Олександра Шовковського на адресу хавбека "гірників" Тараса ... "Шахтар" пригрозив Шовковському в'язницею за вислови на адресу Степаненка

Юрист "Шахтаря" Андрій Харитончук дав оцінку словам голкіпера "Динамо" Олександра Шовковського на адресу хавбека "гірників" Тараса Степаненка. Шовковський після матчу сказав: "Думаю, Степаненку потрібно було б подумати про свою безпеку, адже він живе зараз в Києві, а вболівальники, цілком можливо, не захочуть прощати йому того, що він зробив.

Але це вже його справи, а також клубу, за який він виступає". Юрист прокоментував слова легенди "Динамо" таким чином: "Заява Шовковського як мінімум - безвідповідальна, як максимум - тягне за собою кримінальну відповідальність. Якщо те, до чого закликає Шовковський, призведе до злочину, то його можна буде розглядати як підбурювача. Ми бачили, що ультрас "Динамо" реагували на його заяви, що тільки підтверджує, що вони сприйняли загрозу як керівництво до дії. Вони заявили, що цього так не залишать. Якщо щось станеться, ми знаємо де шукати підбурювача злочину. Відповідно до пункту 2 ст. 29 Кримінального кодексу України, підбурювач відповідає за скоєне нарівні з виконавцем, аж до позбавлення волі".

Источник: Football.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.05.2016, 17:41
02.05.2016, 17:41
237850 2 jekaonelovefcdk, Tirol
auto-vitalino
Автор:
Статус:
Старожил (668 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины ЛНЗ Верес 1 : 0 Закончился
Металлист 1925 Днепр-1 1 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть