Відповідь Брюсу Всемогутньому або дайте спокій!!!

Темы:
Евро-2016

Шановний Брюс! Володимир!

Я вже побажав вам на добраніч, але не можу заспокоїтись. Ви зачепили дуже сильно. І не тільки ви. Усі разом. Хто за збірну, хто проти. Люди дайте спокій!!!

Ситуація. (не футбольна). Згвалтували жінку. До неї підходять з одного боку і кажуть - усі чоловіки козли, підходять з іншого - може спробуєшь з жінкою?


Підходять з третього боку... з четвертого... А воно їй потрібно? Людина перенесла психологічну травму. Їй треба час і спокій, щоб загоїлась моральна рана. (а можливо і фізична). ЦЕ ВСЕ ЩО ТРЕБА ЖІНЦІ ПІСЛЯ ЗГВАЛТУВАННЯ.

Тепер ситуація футбольна за яку знають всі (принаймі на цьому сайті). Відчеплення Гусева і Кравца, і навпаки зелене світло Селезньову та Бутку.

Це просто МОРАЛЬНЕ ЗГВАЛТУВАННЯ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ. Сьогодні один вболівальник донецького Шахтаря мені написав, що навіть він здивований, що відчепили Гусева. Уявіть!!! Це написав той, хто в чемпіонаті є "ворог №1". Але в справах країни навіть йому стало це не зрозуміло. Я вже мовчу за Ігоря Суркіса, який також обурений через невключення до заявки Олега Гусева. Що казати за вболівальників Динамо? Це просто жах. Це справжня диверсія. Це справжне (не применшуючи значення цього слова) ЗГВАЛТУВАННЯ.

Так ось Володимир. Нас усіх згвалтували. Уявити збірну на ЕВРО з "годувальниками-заробітчанами" я (та й інші) ще міг, хоча не хотів. А ось уявити збірну на ЕВРО без Гусева (за Кравця трохи промовчу), не міг ні я, і навряд чи могли інши. Але це сталося. Тому шановний Володимир. Я розумію ваш патриотизм, та тим не менш прошу і вас особливо, і інших кому бачиться якийсь там варіант вболівання - ДАЙТЕ СПОКІЙ!!!

Жертвам згвалтування треба час (медично та научно доведено) на відновлення. А те що сталось дорівнюєтся до згвалтування. І я це можу 1000 разів довести. Але перепрошую, не буду. Бо не залишилось нічого. Всередині залишилось НІЧОГО.

Ще я вам Володимир, хочу пояснити, що зараз вже є 2 основних табори, на які поділились вболівальники, та є і ще будуть всілякі модіфікації цих 2х умовних таборів. Але прошу всіх (бо до всіх звертаюсь, хоч і вам відповідаю), не треба НІЧОГО. Просто дайте спокій. Якшо ви пишете, що ваш блог для людей з якогось одного табору, то напевно ви очікуєте на однодумців. А їх зараз відверто мало. Бо люди не бажають відповідати незручно для себе, і в той же час бажаюсь зберегти своє "я". Тому не варто чекати на відповіді, де буде 100% така ж сама позиція, яка у вас.

Ще. Спілкуючись з вами, я дізнався, що ви через особисті причини, не побажали (підкреслюю не НЕ ЗМОГЛИ, а саме НЕ ПОБАЖАЛИ) докласти свій підпис на сайті президента України в петиції, щодо відкликання зі збірної Селезньова та Бутка. Ви пояснили це тим, що вам завадила особисті причини. Добре. Але ж при всьому цьому ви написали в своєму блозі, що вам огидна наявність цих 2х у лавах збірної. І ще кажете, що 25000 підписів ніхто не збере. ЗВИЧАЙНО - якшо ви, маючи можливість НЕ БАЖАЄТЕ додати свій. Тому й не треба далеко ходити. В мережах одного запису ви заперечили самі собі. З одного боку огидно, з іншого не бажаю. Як це зрозуміти?

Добре. Це все ще квіточки. Я вам пояснював в останніх відповідях, і ще раз поясню. Що вас то я можу зрозуміти стосовно ваших особистих причин. Але не можу зрозуміти ваше відношення до так званного "іншого табору" вболівальників. Люди то за збірну бажають вболівати. Але за збірну України. Без зрадників!!! Бо зрада вона така, що 1 раз зрадив тут, то вже і 2й, і 3й не за горами. Це багатьох і мене також зупиняє що до вболівання за збірну. ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ що я не хочу вболівати за свою країну. ХОЧУ!!! Але мене зупиняє те, що зупинило вас при реєстрації на сайті президента. У вас моральний перепон? То і я маю такий самий моральний перепон, і це не дозволяє мені на 100% вболівати за збірну в тому вигляді, як би мені цього бажалось.

Тому шановний Володимир! Я сподіваюсь, ви поміркували вже над моїми словами щодо цієї логічної пастки, в яку ви потрапили власноруч. Я вам не можу наказати "бігом реєструватись!!!" - ви доросла людина і маєте свій розум. І звинуватити вас в тому, що ви не зареєструвались і не підписались, я також не можу. Але і ви (і будь хто інший) не маєте жодного морального права дорікати мені за те, що я не так вболіваю, або не вболіваю взагалі.

Тепер стосовно самого факту вболівання. Тут я знову трохи повторюсь. Це на мій погляд приватна справа. Така як секс, кохання, молитва до Бога, банківський рахунок, щось ще, що не треба виносити з хати. Це свого роду таємниця. Ми можемо писати що ми не вболіваємо за когось там, а в душі бажати успіхів. А може бути й навпаки, писати що вболіваємо, а на ділі бути байдужими... наприклад не підписатися на сайті, де може вирішитися доля 2х зрадників.

Тому саме найкраще на мій погляд, просто нічого не казати. Мати свою думку, зробити свій вибір, але не казати нікому за це. Чому? Бо в кожного він свій. А все інше, то треба для інтернету.

Не хотів вас зачепити чи образити Володимир, особливо в прикладі з логікою моральних перепон, тому сподіваюсь, що ви як адекватна людина (а ви адекватна людина) - просто поміркуєте над тим, що я вам пояснив. А інши зроблять висновки. Після згвалтування треба час, щоб людина відновилась від моральної травми. ДАЙТЕ СПОКІЙ. Будь ласка!!!

Дякую. Слава Україні!

+

Тут багато говорилося про петицію. Її підписав не тому, що хочу, щоб президент заборонив тунцям грати за збірну - прекрасно розумію, що така ціль перед нею не ставилися ніким - ну не може президент країни встановлювати склад збірної! Мета її, на мій погляд, зовсім інша - ще раз показати, що в країні є багато незадоволених станом речей у збірній, методами формування її складу, самим тренером, чиновниками ФФУ, які також приклали до цього руки, - і що таких невдоволених БАГАТО! © Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg)

Автор: (michael-x64)

Статус: Наставник (2259 комментариев)

Подписчиков: 13

48 комментариев
Лучший комментарий
  • helphelp - Наставник
    02.06.2016 09:53
    Да... так і є... фоменко просто згвалтував мільйони українських вболівальників!
    • 18
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии