Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наша збірна прибула до Франції (+ кілька фото)

2016-06-07 21:08 Україна приземлилася вдало… "Ми попали в зону несильної тубулентності під час посадки, але я сподіваюся, що ... Наша збірна прибула до Франції (+ кілька фото)

Україна приземлилася вдало…

"Ми попали в зону несильної тубулентності під час посадки, але я сподіваюся, що турнір буде значно легшим для нас,"- сказав Євген Коноплянка зразу після прибуття збірної України на базу в Aix-en-Provence (Я і надалі залишатиму в оригіналі власні назви – Myk Myk).

Команда України виходить з літака ©Panoramic Команду тепло вітали місцеві знаменитості після приземлення літака збірної України в аеропорту Marseille Provence після обіду у вівторок перед відправленням на базу у красивому містечку Aix-en-Provence.

Євген Коноплянка після приземлення сказав: «Наші тренувальні табори в Італії та Швейцарії були прекрасні і ми готові стартувати на UEFA EURO 2016. Ми знаємо, що в нас дуже сильний перший суперник (Німеччина), але я зовсім не нервую! Зараз ми просто раді брати участь у чемпіонаті».

МІФ привіз із собою суміш талантів і досвіду, залучивши до складу Тимущока, Ротаня та Пятова, ветеранів UEFA EURO 2012 і 2006 FIFA World Cup, тільки двох попередніх фінальних турнірів, в яких Україна брала участь. Андрій Шевченко, забивний нападник зараз є асистентом головного тренера.

Перші селфі на Євро ©Panoramic

Після рукостискань з місцевими діячами та фотографування сіли в автобус, який попрямував на базу в місті Aix з населенням 143,000 чол. На північ від Марселя. У команди буде тренування о 18:30 на стадіоні Carcassonne Stadium, домашньому стадіоні Aix FC та команди з американського футболу Argonauts (Аргонавти), а перше відкрите тренування заплановане на середу.

Місто Aix-en-Provence наповнене національними українськими прапорами з хвилюванням і радістю вступає в UEFA EURO 2016 з національною командою УКРАЇНИ, яка останньою з учасників Євро-2016. Місцеві, які приймали збірну Нової Зеландії під час Кубку світу з регбі, сподіваються, що їхні нинішні гості досягнуть мінімум успіху попередніх гостей All Blacks, які були учасниками чвертьфіналу Кубка світу.

А це наш автобус! "Ми раді і горді вітати збірну України в нашому місті і сподіваємося, що їх перебування буде успішним," сказав Victor Tonin, президент туристичного офісу міста. "Гравці та фанати матимуть можливість відкрити багатство нашої культурної спадщини, розмаїття місцевої кухні Provençal та свіжість міста 100 фонтанів. Наші люди хочуть бачити тренування збірної України та зустрітися з гравцями." (Слова про кухню мають особливо гріти вуха нашому «голодному годувальнику»!:) - MykMyk)

Перед журналістами виступив капітан збірної Р.Ротань, який сказав, що гравці задоволені своєю підготовкою і двома перемогами в останніх товариських матчах, але все це матиме значення, якщо ми перемагатимемо на полях Франці. Думки усіх гравців зараз спрямовані на перший матч прлоти команди Німеччини.

Президент ФФУ А.Павелко додав, «Делегація отримала теплий прийом у Франції і зараз ми можемо бачити ту роботу, яку зробила Франція та УЕФА в плані безпеки, що стає важливим питанням для нас. Ми очікуємо прекрасного турніру»

http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2371858.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.06.2016, 21:08
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть