Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На шляху до перемоги. Перемоги на ЄВРО !

2016-06-09 03:00 Вітаю, футбольна Україно ! Доброї усім ночі ! Вибачаюся, що відвлікаю вболівальників від сну :) Спати ...

Вітаю, футбольна Україно !

Доброї усім ночі ! Вибачаюся, що відвлікаю вболівальників від сну :) Спати взагалі не хочеться. Тільки і думки, що про ЄВРО та Україну.

Пишу зараз ці слова з вільної України. Нарешті !!! Так, так, вже вирвався з окупованої теріторії Луганщини. І знов довелося пробиратися через хащи окупантів, колорадів та "заблукалих грибників".

І знов це було нелегко. Ну як нелегко - терпіти допит з боку "емігрантів з мордора" - неприємно і огидно. Гранату вдома забув :) А так би був сюрприз для адептів "руцкага миру" :) І гадав, що припакують мене. І я ж з собою провіз український прапор. Уявляю, щоб було, якби прапор побачити "блукачі". І тепер хоч відчую ненадовго запах свободи. І ЄВРО також подивлюся :)

Причиною мого виїзду на материк послужили матчі нашої Збірної. А саме - перегляд матчів Збірної у фан-зонах Києва та Львова. Хотілося б щоб фан-зони в Одесі та Дніпрі встановили. Але не склалося. Розумію, що дехто з сайту гадав, що я буду з Франції вести репортажі. Але це нереально зважаючі на ситуацію.

І зараз, за годину, виїжджатиму у бік нашої столиці. Виїжджаю, щоб з вболівальниками та патріотами усієї країни разом підтримати Збірну України. Так би мовити поринути у свято футболу :) Співати Гімн України з багатотисячною армією вболювальників Збірної - це честь для мене.

Дуже вірю, що наші доведуть, що казаки теж вміють грати у футбол. І не тільки вміють грати, але і перемагати навіть чемпіонів світу :)

І якщо усе складеться, то писатиму з місця подій. Будуть цікаві репортажі та фото теж.

З вірою у краще та повагою, представник київської хунти та таємний агент Обами (десь у полях Луганщини, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.06.2016, 03:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть