Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що робити з Донбасом?

2016-06-10 00:17 Перед прийняттям рішення по будь-якому питанню є свої плюси і мінуси. Чим більше «плюсиків» і їх ...

Перед прийняттям рішення по будь-якому питанню є свої плюси і мінуси. Чим більше «плюсиків» і їх важіль значніший, тим ми в більшій мірі перехиляємось на свій бік. Одразу скажу, що я за відгородження окупованих територій (окуповані тер-ії Донбасу, Криму) від материкової України із встановленням наших «танків» по всьому периметру.

Які мінуси: 1. Втрата фізично території країни (Принизливо, але Україно відновиться у своїх кордонах в майбутньому). 2. Втрата бійців аеропорту інших героїв України…за що боронили? 3. Ординці отримують додаткові території із подальшим впливом. 4. Залишились наші мешканці, яких держава не зберегла і залишила. Хоча, хто міг, - той виїхав.
5. Бідні татари. Нічого, пригостимо і їх. 6. Ахмєтов – мінус доходів. Тут тільки плюс! І він – промокашка КГБешна! СБУ – АУ!!!!!!

Які плюси: 1. Якщо зуб болить його або видаляють, або лікують. Лікувати поки марно. Вірус «руссоПутінВвєдіВойска» на цих територіях – невиліковний поки. 2. Менше бюджетних витрат, - Параша буде смокти та запліднювати павуків…вдавиться! 3. Більше грошей для українців. 4. Швидше до НАТО та ЄвроСтандартів…Я не хочу Горлумів з Донбасу із стягами СРСР …чтобы купить 1 кг. бананов надо было сдать 20 кг. Макулатуры…НЕХАААЧУУУ! Я не хочу вместо отдыха в Крыму иметь военный полигон. Путин – шизофреник, а жители Крыма – медсестры. 5. Евросоюз и з/п 1000 дол, как в Польше. Только: - Прекратите позорную приватизацию – ставте менеджмент эффективный (УкрЭксимБанк- пример). - Активи всіх заводів та фабрик повернути народу та обрати ефективне управління. Вкрав – голову віддав. Заробив – на 100 років сім`ю прогодував. - Зменшити податки. 6. Гройсмана та Рошенка на шибеницю. Чому?....тому що збільшення ціни на газ для всіх із отриманням субсидій – КРАДІЖКА за РАХУНОК Держави, або відмивання грошей. Ні, ну дай ціну на газ для населення нормальну, - ні, сцуки, дають «що гай шумить», там є пільги – за рахунок Держави – ВІДМИВАННЯ ГРОШЕЙ! Давайте мене в президенти. « 2 вищі освіти, англ.. краще за Рошенка». А Головне – я хочу всім мешканцям України: 1. Щоб жили довше - за 90років і заможніше. 2. Щоб президент жив на 300 дол. США/місяць, а після строку президентства мав нагоду сказати : «Покарай мене Боже, якщо був не правим»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2016, 00:17
Jeep-Dynamo
Автор:
(Jeep-Dynamo)
Статус:
Наставник (2587 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть