Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Початок міжсезоння

2016-06-11 11:07 Тільки нещодавно завершився минулий чемпіонам і почалася футбольна пауза, а вже скільки всього відбулося в "Динамо" ...

Тільки нещодавно завершився минулий чемпіонам і почалася футбольна пауза, а вже скільки всього відбулося в "Динамо"

Рауль Ріанчо:

Дуже важко утримувати людину, яка хоче піти. Я вдячний Раулю за щирість, за те, що він зізнався, що не бачить себе в команді. В сучасному світі контрактів та великих грошей –це виключення.

Рауль за два з половиною роки провів дуже серйозну роботу. Дуже важливо залишити все краще, і перейняти потрібний досвід. Для мене весь Рауль в одній фразі: « Посередній гравець в системі – дуже хороший гравець».

Дуже хочеться вірити, що тема Рауля буде закрита раз і назавжди. Сподіваюся, що якщо "Динамо" будуть спіткати невдачі в майбутньому клуб не повернеться до кандидатури іспанця. В новітній історії "Динамо" вже було дуже багато різних повернень – Сьомін, Алієв, Михайличенко, Пінколінні, але користі з цього було не багато.

Важливо, що Рауль сказав прямо, що в Динамо все вирішує президент клубу Ігор Суркіс, хто має прийти до команди, хто має залишити команду. Однозначного нічого немає. Я не можу сказати, чи це погано, чи добре. Наприклад, в "Реалі" Флоренті Перес теж приймає всі рішення. Команда, в цьому сезоні здобула ЛЧ. Хоча в Україні більше дієва схема, коли власник клубу віддає управління команди менеджерам. Так свого часу було в «Металісті» Ярославського, де ключову ролі відігравали Волик, Кочергін та Красніков.

Трансфери:

Поки більше запитань, ніж відповідей. Громов на Гладкий –це відмова від амбіцій. Це – рівень чемпіонату України, ні в якому разі не Європи. Навряд чи вони зможуть прогресувати, а сильних сторін в них не так багато. Михайло Фоменко має проблеми з позицією форварда та вінгера, але навіть не розглядав Громова та Гладкого, як кандидатів до збірної. Гладкий дуже залежний від півзахисту під передач. Приклад Теодорчика показує, що проблема з підносом снарядів для нападаючих в "Динамо" стоїть дуже гостро. Може вийти дуже велике розчарування. По Громову все теж не однозначно. Зможе він замінити Ярмоленка? Звичайно, що ні. Сильніший він від Дерліса та Гусєва? Я дуже і дуже сумніваюся. Має він більше перспектив, ніж той же Циганков? Точно, ні. Тому тільки одне запитання – навіщо????

Знаю точно, що свого часу «Дніпро» активно цікавився Громовим, ще в часи інтересу до футболу Коломойського. Але селекційна служба дінпрян дала бан на цей трансфер. Громова дуже важко назвати стабільним гравцем, свого часу він мав дуже великі особисті проблеми, і травми.

З тих гравців, які залишили команду поки тільки один Олександр Яковенко. Цього дуже мало. На певних позиціях відчувається дуже значний перебір. Ряд гравців повернулися з оренди. Тому на деяких позиції – вже по три гравці. Наприклад, в команді 5 голкіперів після повернення Коваля з оренди. На позицію нападаючого теж 4 чоловіка, і це без Мбокані, який повернувся з оренди та молодих гравців. З опорниками теж перебір. На одне місце три –чотири кандидати. Тому ж Корзуну можливо варто піти за ігровою практикою. Сидіти за спиною в Рибалки, Петровіча та Федорчука не особливо корисно.

Абсолютно не розумію ігнору "Динамо" по ряду напрямків. Наприклад, зараз відбувається Копа Амеріка. Впевнений, що динамівські селекціонери навіть про таке і не чули. А там можна знайти дуже цікавих та не дорогих гравців. Не обрв’язково запрошувати розкручених бразильців чи аргентинців. Є дуже цікаві гравців в збірніх Чилі, Парагваю, Уругваю. Варто тільки гарно придивлятися. Зовсім поряд розпродається "Дніпро". Команду залишають гравці в статусі вільних агентів. "Динамо" не реагує. Я ще зимою писав, що той же Дуглас може бути дуже цікавим, особливо в світлі можливого трансферу Драговіча. Чигринський провів дуже сильно друге коло. В далеких Нідерландах великі проблеми має "Твенте". Там теж є дуже багато хороших футболістів. Не обов’язково їх купувати, але хоч подивитися в їхню сторону можна було.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2016, 11:07
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Украины Колос Заря 0 : 1 Закончился
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00
Лига конференций Олимпиакос Астон Вилла - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть