Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Росіянам дали 24 години, щоб забратися із Франції

2016-06-12 21:41 Поки офіційна влада замислюється над ситуацією, що склалася, ультраправі французи вже винесли росіянам свій суворий вирок ... Росіянам дали 24 години, щоб забратися із Франції

Поки офіційна влада замислюється над ситуацією, що склалася, ультраправі французи вже винесли росіянам свій суворий вирок – негайно забиратися з країни.

«За повідомленням La Provence, французькі, англійські, італійські, німецькі, українські, польські фани спільно з націоналістичними групами Франції дали російським уболівальникам 24 години, щоб вони зібрали монатки і покинули країну», – написав Ростислав Демчук на своїй сторінці у «Фейсбуці».

В іншому випадку праві сили Франції обіцяють не шкодувати навіть жінок! Вони обіцяють відловлювати росіян в усіх містах! Небувале обурення уболівальників фактично всіх країн Європи викликало звіряче поводження російських фашистських угруповань, які приїхали до Франції підтримати свою збірну на Євро 2016.

За повідомленням світових ЗМІ під час побоїщ організованих російськими дикунами був убитий чоловік похилого віку, одна жінка перебуває у вкрай важкому стані. Російські звірі били навіть ДІТЕЙ! По всій видимості, націонал-патріотичні сили налаштовані вкрай агресивно і якщо російські фани проігнорують повідомлення не виключено, що в рідну Росію багато з них не повернеться, – передає La Provence.

На світлині: польські фани вступились за британців. Російських фанів розпізнають за камуфляжними шортами бриджами та російською символікою.

http://zik.ua/news/2016/06/12/rosiyanam_daly_24_godyny_shchob_zabratysya_iz_frantsii_707614

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2016, 21:41
alexander1964
Автор:
(alexander1964)
Статус:
Эксперт (5207 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть