Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Деякі футбольні історичні паралелі

2016-06-17 01:47 Хоч і тематика мого блогу не футбольна, але після сьогоднішньої ганьби я не можу не написати ...

Хоч і тематика мого блогу не футбольна, але після сьогоднішньої ганьби я не можу не написати цей пост. Тим більше, що його тематика і футбольна, і (частково)-історична.

1954 рік. Збірна Німеччини бездарно програє команді Угорщини 3:8. На ту гру тренером німців Зеппом Гербегером був виставлений відверто лівий склад-половина була дублерами (в тому числі й голкіпер).

Після матчу німецька преса писала: "І заради цього німецькі фани проїхали десятки кілометрів на велосипедах? Щоб побачити ось це?"

Я звісно, розумію, що зараз з'явиться купа коментарів про те, що угорці тоді були найсильнішою збірною світу, що в німців, як я вже казав був відверто лівий склад, що німці, зрештою, згодом перемогли угорців і т.д. Але цей пост не про те.

2016 рік. Наша збірна бездарно вилітає з ЄВРО. Сподіваюсь, що про це напишу не лише я. Але: Є в мене до нашої збірної парочка запитань: І задля цього українські вболівальники витрачали останні гроші? І задля цього наші фани мучились із візами? Один мій товариш застряг в Брюсселі-страйкували працівники TGV-і не зміг вчасно виїхати до Ліона-задля цього він застряг? Задля цього на підтримку родини Бобенчиків й інших фанів, у яких були проблеми з візами, влаштовувався мітинг біля французького посольства? Задля цього з нашою збірною з велетенською помпою їхали Джамала, Харлан і Ко? Щоб побачити ОСЬ ЦЕ???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2016, 01:47
auto-volodya-del-bosque
Статус:
Наставник (1011 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть