А пенисову можно

Темы:
Евро-2016

Валентина Щербачова усунули від коментування матчів Євро 2016

Керівництво НТКУ прийняло рішення усунути від коментування матчів на "Українському радіо" спортивного журналіста і коментатора Валентина Щербачова.

За словами Віталія Довгича, друга Валентина Васильовича, із Щербачовим анульовано договір без будь-яких пояснень і попереджень.

Про це Довгич написав у Фейсбуці.

"Ось який лист надіслав мені Валентин Щербачов. Цитую: "Я вже давно звик до витівок різних телерадіочинуш, які, прогинаючись перед можновладцями, забороняли мені працювати в ефірі, тому що я "ображав критикою небожителів".

Зараз же - абсолютно без будь-якого попередження, анулюють договір на репортажі на УР (під картинку з євро). Після першого репортажу, готуючись до наступних, раптом від колег дізнаюся, що зверху - з НТКУ, від пана Аласанії, надіслали їхнього коментатора, а мій договір анулюють.

Я і наплював би, але друзі-юристи радять подавати позов, випробувавши судову систему із захисту прав людини. Напевно, є сенс звернутися до суду, щоб панове теленачальники зрозуміли: з людьми треба по-людськи, а не з позиції непрофесіонала у владі", - написав Довгич.

Нагадаємо, 70-річний Валентин Щербачов працює у спортивній журналістиці з 1970-х. Він - володар нагороди "Всенародне визнання" Спілки журналістів України.

Валентин Щербачов є також засновником проекту "Національний реєстр рекордів України". Серед рекордів також його власний: за свою кар'єру коментатор провів п'ять телевізійних марафонів, перебуваючи в студії без перерви по 12, 24, 25, 30 і 33 години.

Автор: (Vit1966)

Статус: Наставник (1426 комментариев)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Shapych - Эксперт
    21.06.2016 06:29
    Щербачов колись коментував міжнародний тижневий огляд з футболу - так його без сміху слухати не можна було: путав команди, прізвища гравців, причому "зірок" світового рівня. було таке враження, що він "під мухою"
    • 8
Комментировать