Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А зачєм нам кузнєц?

2016-07-02 18:48 Друзі! Добра і миру всім нам! в мене є два питання до нашої збірної, одне велике ...

Друзі! Добра і миру всім нам!

в мене є два питання до нашої збірної, одне велике і обємне як враження від гри наших на полях ії, а інше мале та нікчемне, таке, як повага наших істів до своєі країни:

1) Павелко на різних конференціях розсипав вибачення від федерації до нас, те саме робили і наші ногометники кажучи що ми команда.

... Де команда? Де козацький дух? Вони навіть гімну не знають! Один не знає слів, другий де серце, третій замість гімну України жував гімн россоссіі (здалося, а може і не здалося) Ви бачили як співають гімн інші команди? Ото і є дух коли ти знаєш що ти на одній хвилі із мільйонами співвітчизників(чи тисячами) Наші бігали\ходили по полю немов роблячи послугу а не гризучи газон за братів і сестер....

2) В той час коли просвистить свисток до початку першого матчу відбору ЧС2018 стане ясно що у россссссіііі ніхто не забере те кляте право ЧС... Тобто МИ поїдемо\не поїдемо до РОССССОООССІІІІ??????!!!!!! Яке ми маємо право? та нам навіть і думати не треба щоб знятись із участі! Ще одне: як на те пішло - де і як ми будем грати з Косово? Агов! федерація!!!!!!!!!! не замилюйте людям голови і очі а чесно відмовтеся від ганебного чемпіонату та й усе!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2016, 18:48
02.07.2016, 18:48
243728 0
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 0 : 0   9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть