Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Франція-Ісландія: прев'ю

2016-07-03 11:33 Хеймір Халлгрімссон попередив Францію, що вони "ще не бачили найкращу гру Ісландії", як його значний погляд ... Франція-Ісландія: прев'ю

Хеймір Халлгрімссон попередив Францію, що вони "ще не бачили найкращу гру Ісландії", як його значний погляд збоку, заперечуючи амбітним господарям очікування легкого проходження в півфінал (прошу вибачити, якщо моя транслітерація прізвищ не співпадає з тією, яка є на сайтах!).

Можливі склади:

Франція: Льоріс; Санья, Кос'єлни, Умтіті, Евра; Погба, Кабай, Матюіді; Грізманн, Жиру, Пайєт.

Не гратимуть: Кантé, Рамі (дискваліфікація)

Пропускають наступний матч, якщо отримають попередження: Жиру, Косьєлни.

Ісландія: Халлдорссон; Севарссон, Арнасон, Р.Сігурдссон, Скуласон; Гундмундссон, Гуннарссон, Г.Сігурдссон, Б.Б'ярнасон; Бодварссон, Сігторссон.

Дискваліфікованих немає.

Пропускають наступний матч, якщо отримають попередження: Арнасон, Г.Сігурдссон, Скуласон, Б.Б'ярнасон, Гундмундссон, Гуннарссон, Халлдорссон, Севарссон, Сігторссон.

Ремарка: Девять з одинадцяти футболістів Ісландії під загрозою дисквалфікації!!! Суддя має де розгулятися!!!

Слово за словом

Дідьє Дешам, тренер збірної Франції:

Гравці знають, що Ісландія тут не випадково. Якщо вони тут, то це тому, що вони заслуговують на те, щоб бути nen, і в них є якість. Далекі вкидання з-за бокової на 35 або 40 метрів можна порівняти з штрафними ударами на їх користь, але ми придумали способи боротьби з цим. Але, не слід все зводити до далеких вкидань з ауту до їх сильних якостей. У відкритій грі вони здатні грати і внизу.

Ісландія заслуговувала того, щоб перемогти Англію, і вони зробили це за рахунок якості їх гри. Фізично вони дуже сильні, і ми повинні боротися за м'яч. Я не можу зробити моїх гравців вищими на зріст. У мене є гравці, які можуть конкурувати в повітрі. Ми повинні бути агресивними і стежити за їх підключеннями. Я бачив як команди починають добре, але закінчують погано; але краще робити навпаки, як ми це робимо. Коли я бачу, що щось не йде добре, то я реагую, як я робив в останній грі, коли я відправив Кінгслі Комана розминатися уже на 35-й хвилині і він появився на полі з початку другого тайму.

Ларс Лагербек, Ісландія, спів-тренер:

Я завжди кажу гравцям і ЗМІ, що в футболі у вас завжди є реальний шанс. Я хотів би сказати, що Франція є трохи фаворитом, але я не буду називати цю команду великим фаворитом. Найголовніше для нас є те, що ми вийдемо на матч у доброму стані і я вважаю, що ми можемо перемогти їх. Якщо у нас є таке ставлення, я думаю, що ми можемо створити їм певні проблеми. Гравці будуть дійсно насолоджуватися матчем і, в той же час, будуть дуже зосереджені і гратимуть гарну гру. Не так часто у вас є шанс потрапити в півфінал, тому я думаю, що мотивації у нас досить. Те, що я чую з Ісландії і підтримка, яку ми маємо тут, я розумію, що це, звичайно, дуже велика справа! Майже все населення дивиться чемпіонат по телевізору або на вулицях. Було б фантастично, якби ми змогли відплатити за таке ставлення і спричинити трохи більше засмучення для суперників на цьому Євро, так щоб ми змогли дозволити людям і нашим фанатам дійсно відчути радість, яку ми відчуваємо, коли все йде так добре.

Геймір Халлгрімссон, Ісландія. спів-тренер:

Тому що ми завжди граємо найбільшу кожний матч, як найбільшу гру в історії ісландського футболу, я думаю, що гравці уже звикли до цього. Як ми вже минули ті перешкоди, які були поставлені перед нами, я думаю, що ті, що попереду, стають все меншими. Я думаю, що велика частина того, чому ми завжди граємо краще і краще в тому, що гравці більш розслаблені в кожній грі і виросли в упевненості. Я буду продовжувати говорити, що ми ще поки не бачили найкращу гру Ісландії.

Девід Кроссан, Франція (@UEFAcomDavidC):

Франція не легко буде обіграти Ісландію. У той час як вони сповнені похвали за якість футболу Ісландії, ключовим моментом для Синіх буде спроможність справитися з повітряним бомбардуванням від далеких вкидань з-за бокової Арона Гуннарссона. Якщо їм удасться це зробити, то вищі технічні можливості Франції повинні дозволити побачити їх в квартеті півфіналістів. Дешам довів, що може справлятися з ситуаціями після невиразного початку турніру.

Йоханн Сігурдссон, Ісландія (@UEFAcomJohannS):

Що б не трапилося у матчі проти Франції, збірна Ісландії повернеться додому, як герої. Але це не означає, що вони не будуть змагатися за перемогу - вони будуть! Їх впевненість виросла, особливо після перемоги над Англією, і вони знають, що у ще одній футбольній виставіі вони мають шанс проти господарів, які обтяжені надмірним тиском грати вдома.

Чи знаєте ви? Франція забронювала місце на ЄВРО-2000, коли з рахунком 3-2 перемогла Ісландію на Стад де Франс у жовтні 1999 року. Вирішальний гол забив Давид Трезеге незабаром після виходу на заміну.

І ще кілька фактів про Ісландію:

• Це перша поява Ісландії на європейському чемпіонаті. Вона є однією з двох країн, які зробили свій головний дебют на ЄВРО-2016, поряд з Албанією.

• Ісландія непереможна в своїх чотирьох матчах на ЄВРО-2016 (2 перемоги, 2 нічиї), один з п'яти команд, що досягли останніх восьми без поразок.

• З населенням 330,000, Ісландія є найменшою країною, яка грала на такому турнірі.

• Ісландські клуби зіграли п'ять матчів у Франції в турнірах під егідою УЕФА, програвши всі п'ять з сумарним рахунком 17-2.

• Ісландія побила Австрію 2-1 на Стад де Франс, щоб забронювати собі вихід до 16 кращих.

За матеріалами: http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2016/matches/round=2000449/match=2017904/prematch/preview/index.html

та

http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2016/matches/round=2000449/match=2017904/prematch/background/index.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.07.2016, 11:33
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть