Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Португалія vs Уельс: Роналду vs Бейл Выбор редакции

2016-07-04 23:43 Вітаю, шановні колеги! Сьогодні хочу запропонувати вам черговий матеріал у переддень першого півфінального матчу Євро-2016 між ... Португалія vs Уельс: Роналду vs Бейл

Вітаю, шановні колеги!

Сьогодні хочу запропонувати вам черговий матеріал у переддень першого півфінального матчу Євро-2016 між командами Португалії та Уельсу, матчу-протистояння двох одноклубників з мадридського Реалу - Кріштіану Роналду та Гарета Бейла, який відбудеться в Ліоні.

Кріштіану Роналду

Матчі за збірну: 131 (рекорд)

Голи: 60 (рекорд)

Дебют: 20/08/03 проти Казахстану, 18 (товариський матч)

Перший гол: 13/06/04 проти Греції, 19 років (UEFA EURO 2004)

Про UEFA EURO 2016

"Мрія наближається і зараз може трапитися будь-що.

Я не відчуваю, що у мене не вистачає будь-яких нагород, і навіть якщо моя кар'єра закінчиться сьогодні, я відчував би себе привілейованим. Але я ніколи не приховував, я хотів би виграти трофей з національною командою. Ми знаходимося на правильному шляху."

Колишній тренер Манчестер Юнайтед Сер Алекс Фергюсон:

"Він має все. Він може пробити по воротах з обох ніг, грати головою, він сміливий як лев. Під час мого перебування на посту тренера МЮ я відчував себе досить щасливим, що у мене було багато футболістів, які багато годин додатково тренувалися, щоб покращити свою майстерність, але Роналду працював до повного виснаження. Він просто хотів бути найкращим у світі."

Колишній тренер Реала Карло Анчелотті:

"Роналду турбувався про команду. Він хотів бути зі своїми одноклубниками після матчів і обговорювати деталі матчів - що було добре, що йшло не так. Його було приємно тренувати."

Колишній одноклубник з МЮ Гаррі Невілл:

"У нас був гравець, який виходить за рамки рівня таланту, який я коли-небудь бачив. Він виграва для нас матч за матчем. Тепер він монстр. Він знаходиться на тому ж рівні, що і Мессі, і ви можете помістити поряд з Пеле і Марадоною."

Гарет Бейл

Матчі за збірну: 60

Голи: 22

Дебют: 27/05/06 проти Тринідада і Тобаго, 16 років (товариський матч)

Перший гол: 07/10/06 проти Словаччини, 17 років (кваліфікація Євро)

Про гру за збірну:

"Коли ми одягаємо форму збірної, то не може бути більшої честі для нас. Ви могли бачити як ми співали гімн нашої країни перед матчем проти Словаччини, коли ми тісно обіймали один одного, у нас бігали мурашки по тілу, і всі ми плакали на полі після того матчу. Це просто Уельс. Ми граємо за футболку і за дракона. Ми віддаємо все, що ми маємо за них."

Колишній тренер Реала Карло Анчелотті:

"Коли деякі гравці прибувають до Реала, вони часто запитують себе: "Я насправді належу до цього клубу?" Але це не стосується Гарета. Він став тут своїм після першого удару по м'ячу."

Капітан збірної Ешлі Уільямс:

"Я не поміняю Гарета на будь-кого. Він просто неймовірний. Ви досить добре бачите, що він робить на полі, але для мене, як капітана, дуже добре мати в команді такого хлопця як він, тому що велике задоволення бачити його поведінку в збірній, а також те, як він допомагає іншим."

Колишній тренер Tottenham Hotspurs Харрі Реднапп:

"Він має дивовжну статуру, талант і силу. Крім того, він хороший хлопець, і ніколи з ним не було щонайменших проблем. Він все робить так, що це виглядає легким, його біг лякає опонентів. Його прискорення неймовірні через його здібності проходити перешкоди на дуже маленькому просторі."

За матеріалами: http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2387660.html

PS Прошу звернути увагу на слова Гарета Бейла про збірну своєї країни. Привіт нашим лідерам!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.07.2016, 23:43
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть