Неужто эта дрянь опять отмажется?

Єфремов піде на співпрацю зі слідством.

Екс-нардеп Олександр Єфремов може піти на співпрацю зі слідством. Таку думку висловив народний депутат України від фракції "Народний фронт" Юрій Береза в ефірі 112 каналу.

"Дуже багато активів Єфремова знаходяться на території України і на території інших держав.

І він розуміє, якщо не піде на договір зі слідством, ці кошти будуть заарештовані. І тоді його родина залишиться ні з чим", - сказав Береза.

"Є не тільки прямі кошти Єфремова та його родини. Є ще афілійовані з іншими фігурантами його бізнесу, його партнерами, які залишилися на території України. Якщо накриються ці кошти, це стане дуже болючим ударом для них", - переконаний нардеп.

http://gazeta.ua/articles/politics/_efremov-pide-na-spivpracyu-zi-slidstvom-nardep/714605

===============================================================

Я навсегда запомню его красную рожу и его фразу, что теперь следует приводить в действие план Б.

Ещё не было и близко никаких лнр и днр, ещё Янукович метался по Украине, а он уже знал, что нужно делать, он - этот Ефремов был на прямой связи с Москвой, со своим другом Путиным и знал какой план приводить в действие.

Кстати с этими словами про план Б, он сразу в Луганск пошпандорил.

И этого красномордого не могут осудить, причем на пожизненное?

С первого раза соскочил и сейчас начинает подленькие игрища с этим раскаянием и сотрудничеством.

Мол семья будет голодать (кстати это с чем-то знакомым созвучно).

Уже не пойму новейшего Прокурора Луценко, если Ефремов не исчезнет практически навсегда, а все его связи, концы, покровители будут известны и покараны (по-возможности).

Автор: (alyar)

Статус: Эксперт (8392 комментария)

Подписчиков: 21

29 комментариев
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    02.08.2016 01:19
    Алексу.

    Знаю цю погань. Усі ці захоплення ОДА та СБУ у Луганську навесні 2014 року - справа рук самого Євремова за чіткою вказівкою з кремля. І ще виявляється, що Єфремов домовився з х...лом, що коли місто буде захоплене, то увесь бізнес відійде Єфрему. Але пігмей тупо кинув Сашка, і захопивши регіон, відібрав увесь бізнес у Єфрема. Це так, до слова написав.

    А за посягання на цілісність України та розпалювання сепаратизма, Сашку не допоможуть ніякі застави. Це якщо вірити новому Прокурору Юрію Вітальйовичу. Єфремов "напрацював" на пожиттєве. Навіть якщо він співпрацюватиме зі слідством, то все одно років 30 сидітиме у в'язниці.

    Мене хвилює не наскількі сяде Сашко, а кого він потягне за собою, і чи він назве ім'я усіх, хто був причетний до захоплення Луганська. Ось це і повинно нас усіх хвилювати. А ті хто був причетний до захопоення Луганська, я зараз напишу, бо усі ці імена знають, хто мешкав/мешкає у Луганську. Принаймі Василій Васильйович це зрозуміє. Це мер Луганська Кравченко, а також Голенко, Пристюк, водій Єфрема Болотов, начальник МВС Гуславський. Усі ці б...ді повинні сидіти на одні лаві підсудимих разом з Єфремовим.

    І ще, ледь не забув написати. Це усе Єфремов завозив тітушок з бєлгорода та воронєжа на проплачені антимайдани. Ці простітушки якраз і почали разом з місцевою гопотою захоплювати адмінбудівлі.


    Так що роль Єфремова дуже велика у початку війні на Донбасі.


    • 11
Комментировать