Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прощавай, Лукаш!

2016-08-03 12:10 Все до того йшло, що Лукаш Теодорчик мав залишити «Динамо». Безумовним фаворитом Сергія Реброва на позицію ... Прощавай, Лукаш!

Все до того йшло, що Лукаш Теодорчик мав залишити «Динамо». Безумовним фаворитом Сергія Реброва на позицію нападаючого є Джуніор Мораєс. Влітку прийшов непотрібний «Шахтарю» Олександр Гладкий. З оренди із німецького «Штутгарта» повернувся на щиті Артем Кравець. Чотирьох нападаючих для однієї команди, яка грає в одного форварда, - забагато Як не дивино вибір зайвого впав на самого молодшого із усіх конкурентів поляка

Я вважаю, що Теодорчик – дуже сильний, перспективний нападаючий.

Дайте йому флангові навіси та подачі і Ви побачите справжнього голеодора. Проблема в тому, що в «Динамо» не було кому віддавати ці передачі. Дуже символічно, що Тео почав «тухнути» відразу після втрати Ленса. Сам по собі Лукаш не такий гравець, який може створювати собі моменти, як наприклад, Мораєш, йому потрібні паси.

Я думаю, що в Бельгії може повторитися історія, коли гравець який в «Динамо» виглядав гидким каченям, а в іншій команді став чарівною принцесою. Таких випадків, на жаль, вже вистачало. Варто тільки пригадати Раффаелья, який став кращим півзахисником Німеччини, Мехмеді, який є гравцем основи Байера, Лукаса, який став лідером Депортіво та одним із головних бомбардирів іспанської першості. Всі ці гравці теж були непотрібними Динамо, програвали конкуренцію. Я вважаю, що Теодорчик може сміливо піти по цьому шляху. Я вірю, що в такому чемпіонаті, як бельгійський він може забити за сезон 15-20 м»ячів. Тут дуже важливо, щоб Динамо мало можливість повернути собі гравцями. Були вже приклади, коли гравець себе гарно проявляв в оренді( Мехмеді) і клуб використовував опцію викупу гравця. Ситуація в команді зараз така, що ніхто не знає, що буде через рік. Угода Реброва із київським клубом розрахована фактично на 10 місяців. Я особливо не пригадую випадків, щоб головний тренер «Динамо», в сучасній історії, мав так мало контракту.

На перехід Теодорчика потрібно дивитися набагато глибше, ніж на просто перехід гравця. Теодорчик став вже далеко не першими коштовним легіонером з якого не зміг заграти при Реброві. До цього були Мбокані, Велозо, Беланда, Ідейе, Аруна, Тремулінас. Схоже, що головний тренер особливо не напрягається в роботі із легіонерами. Грають тільки професіонали, до яких особливого підходу не потрібно. Друге – ми майже втратили польський ринок. Один з найперспективніших гравців місцевого чемпіонату поїхав до Києва, але за два роки тільки заробив грошей, але як футболіст не розвивався. Тепер дуже важко буде заманити польського гравця до» Динамо». Не вважав би польський ринок безперспективним. Там є нападаючі, які потім стають кращими бомбардирами Німеччини, або переходять за 35 мільйонів.

Для мене Теодорчик залишив по собі дуже приємні та теплі враження. Це, напевно, що єдиний гравець який міг спокійно дивитися матч на трибуні не ховаючись в ложах. Людина, яка просто та легко йшла на контакт із вболівальниками і відповідала на будь –які запитання, навіть відверто дурнуваті( найбільше вразило, коли в Тео запитували, де Ярмоленко). Не вдавав, що він нікого не помічає, чи не чує. Завжди посміхався та легко йшов на контакт. Удачі тобі, Лукаш в новому клубі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.08.2016, 12:10
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 1 : 3   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть