Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому пішов Теодорчик?

2016-08-05 12:42 Цю тему навіяло повідомлення на сайту про те, як сприйняв Теодорчик, вже на сьогодні новий нападник ...

Цю тему навіяло повідомлення на сайту про те, як сприйняв Теодорчик, вже на сьогодні новий нападник Андерлехта, свій перехід: "Лукаш Теодорчик: «Новый сезон! Новый клуб! Новый вызов!»". На мою думку, він поступив правильно, оскільки дійсно хоче грати і бажає потрапити в склад "кадри" - а без стабільних успішних виступів за клуб це неможливо.

Наскільки розумію, в ДК йому ясно дали зрозуміти, що на нього не розраховують. І тому він пішов. Не знаю, чи правильно це для Динамо - адже спочатку, до травми, Тео досить непогано зарекомендував себе. Згадаймо і надії, які пов'язувалися з його приходом в клуб. Здається, знову не склалося... І зараз вважаю, що в штрафній суперника він міг би принести ДК набагато більше користі, ніж Гладкий (який ніде, в жодній команді,в якій він побував, не показував феєричної гри, а звично бігав на підступах до штрафної і не більше, забиваючи час від часу голи - все ж таки це призначення нападника - забивати голи: те ж саме поки що і в Динамо, нічого особливо не змінилося). Що трапилося потім? І не тільки з Теодорчиком? Чому легіонери, особливо гравці середньої лінії і нападники - непогано починаючи в Динамо, потім чомусь "никнуть"? І це вже далеко не перший випадок (згадаймо хоча б історії з чорношкірими нападниками останніх років, Велозу, Беландою і ще низкою) - складається враження при системні помилки тренерського штабу. Здається, всім відома істина: один випадок - випадковість, два - співпадіння, а три і більше - це вже система... В ДК з легіонерами явно більше трьох випадків. Отже, давно пора задуматися - в чому причина? З кроків тренерського штабу - зокрема, з останніх, виходячи і з ситуації з Тео - поки що не видно, що є якісь принаймні рухи у цьому напрямку. А така ситуація з легіонерами, які чомусь, потрапляючи у Динамо, втрачають стимул до гри і, як наслідок, знижують свій професійний рівень, що приводить до "вильоту" зі складу збірної, а то і з числа навіть кандидатів до потрапляння в неї, може створити ситуацію, яка суттєво може вплинути на імідж клубу, і коли може статися так, ніхто з більш-менш успішних гравців (і не тільки з Європи) не захоче пов'язувати свою ігрову долю з нашим клубом... Здається, нічого незрозумілого тут нема, і менеджменту ДК потрібно суттєво міняти деякі підходи в кадровій політиці. Але останні події на трансферному ринку, пов'язані з ДК, не дають відповіді, що в цьому напрямку щось робиться. Тому і виникає питання: "Чи робляться хоч якісь кроки для того, щоб зрозуміти, що тут не так, і для виправлення ситуації, що склалася?"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2016, 12:42
gvaavg
Статус:
Эксперт (19686 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть