Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
gvaavg
Имя:
Володимир: з Динамо назавжди
Статус:
Эксперт (19678 комментариев)
Любимые клубы:
ДИНАМО
Зарегистрирован:
15.12.2011 16:27
Карма:
36058
О себе:
Вболіваю за Динамо з 1964 р. Не є футбольним аналітиком і не збираюся ним ставати. Простий вболівальник гри у футбол і улюбленого клубу з більш ніж піввіковим "стажем вболівання". Просто іноді висловлюю свої думки відносно насамперед футбольної гри, гри "команди, без якої нам не жити" - Динамо(Київ), збірної команди нашої України, з деяких інших питань, які цікавлять мене і, як надіюся, будуть цікавими хоча б декому на цьому сайті.
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 36

      Чи є офсайд у цьому епізоді?

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      14.08.2021, 00:29

      Вчора на сайті був матеріал (https://dynamo.kiev.ua/news/373165-srna-zayavil-chto-shahter-nedovolen-sudejstvom-v-chempionate-ukrainyi), у якому Срна знову, як колись, скаржився на те, що кротів "засуджують". У відповідь дули декілька матеріалів, які йому суперечили. Зокрема, екс-суддя ФІФА М. Ступар (https://dynamo.

      Читать полностью →

    • 28

      "Камо грядеши", панове?

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      29.04.2021, 12:56

      "Ну не дай боже Зоря ще на друге місце вийде... Як тоді перед "босом" і "головним бабло-давцем" виглядати будемо?" - напевно, саме цим "боліла голова" і це було "головною гризотою" у "верхівки" кавалковського ФФУ-фла... І, очевидно, було прийняте рішенні "не допущать" такого... Напевно, саме цим і пояснюються події, які мали місце вчора, у матчі Олімпіка з Зорею.

      Читать полностью →

    • 53

      Чи була помилка Циганкова?

      Выбор редакции
      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      16.03.2021, 11:42

      Доброго дня. Багато розмов відносно ситуації, яка виникла в матчі Динамо-Зоря на 34 хв 44 с. матчу, коли три гоавці Зорі вийшли на одного захисника Динамо... І ця ситуація виникла, за коментарями, в результаті помилки Циганкова. Подивіться епізод цієї "помилки" - чи не пряме порушення зі сторони Жуніора, яке може тягнути і на картку - удар по нозі Циганкова ззаду? Просто цікаво, як трактується такий "технічний прийом".

    • 4

      Для чого автори пишуть блоги?

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      14.10.2020, 19:08

      У мене запитання до всіх авторів: "Скажіть, будь-ласка, для кого і для чого ви пишете блоги, які забороняєте коментувати або окремим відвідувачам сайту, або ж взагалі - усім? Здається, у нас демократія, а не режим "вибіркового вислуховування думок" і то тільки тих, які авторам подобаються? Може, все-таки прислухатися до думки відомих мислителів, хоча б Вольтера?

    • 5

      І что покине Динамо нині?

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      23.07.2020, 18:58

      І хто прийде в нього з приходом будулая?

    • Кадрова тусовка...

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      02.07.2020, 12:29

      "Кадрова тусовка" (інакше і не скажеш) Динамо і від ОМа, і від його "папєрєдніков" - то щось таке, що, чуть перфразовуючи те, як казали в одному відомому колись серіалі, "не можуть зрозуміти непрофесіонали". Напевно, ГТ і його ТШ "щось мають на увазі" випускаючи той чи інший склад у кожному конкретному матчі.

      Читать полностью →

    • 10

      Мессі - вшосте на вершині!

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      02.12.2019, 22:51

      Мессі вшосте став володарем Золотого м'яча! Заслужив! Справді, геній футболу. Феноменальне досягнення! Не знаю, чи хтось зможе перевершити його досягнення". Поздоровляємо!

    • 4

      Успіх української тенісистки! Еліна Світоліна вперше в історії України перемогла у річному Підсумковому турнірі WTA!

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      28.10.2018, 16:29

      Шановні колеги! Поздоровляю усіх з визначним досягненням української тенісистки Еліни Світоліної, яка вперше в історії українського тенісу виграла Підсумковий турнір WTA, перемігши у всіх п'яти матчах провідних тенісисток світу! Ця перемога дозволила їй зайняти четверту сходинку у світовому рейтингу тенісисток. Нарешті, вагомий успіх у престижному виді спорту. Ще б у футболі хоча б щось подібне!!! Надіймося, що і в улюбленому футболі успіхи наших спортсменів знову заставлять гордитися ними. З перемогою українки нас!

    • 4

      Успіх української тенісистки! Еліна Світоліна вперше в історії України вийшла у фінал підсумкового турніру WTA!

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      27.10.2018, 14:36

      Шановні колеги! Поряд з нашими футбольними подіями, перипетії який ми весь час обговорюємо, не можна пройти повз визначну подію в українському спорі: перша ракетка України, яка в чинному рейтингу WNF посідає сьоме місце, Еліна Світоліна вперше в історії України вийшла у фінал підсумкового турніру WTA! Одержавши три перемоги у трьох матчах групового турніру (у т. ч. у 3-ї Каролін Возняцкі), і годину тому вигравши півфінал у Кікі Бартенс. Поздоровляємо Еліну з успіхом і побажаймо виграти і фінал!

    • 7

      За що ж ти вибачився, Віда?

      gvaavg Володимир: з Динамо назавжди (gvaavg)

      14.07.2018, 14:24

      За що ти вибачився, Віда, "перед ВСЕМ русским народом"? Перед яким "народом"? За своє відношення до країни, в якій ти прожив п'ять років і з якою в тебе пов'язані чи не кращі спогади твого життя, і її народу і яку "русскій мір" грабує сотні років, обманом перетворивши союз України з Росією, укладений Хмельницьким, на "входження в склад Росії", не визнає право на її саме існування і сьогодні, у якої загарбав п'яту частину міжнародно признаної території і анексував її, розв'язав війну на іншій частині її земель, насаджує там звички "русского міра", через що загинуло більше 10000 чоловік, у т.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть