Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Позитивні "Карпати"

2016-08-08 19:21 Для мене справжнім відкриттям початку сезону є «Карпати». Просто не помітили «Сталь»( 0-3), мали гідний вигляд ...

Для мене справжнім відкриттям початку сезону є «Карпати». Просто не помітили «Сталь»( 0-3), мали гідний вигляд із «Динамо»( на відміну від «Дніпра» ніхто не рив окопи), тільки завдяки помилці лайсмена втратили перемогу в Полтаві( по грі переважали «Ворсклу»). В п’ятницю чекає «Шахтар».

Перед початком сезону не було відомо, хто все –таки буде головним тренером.

Безуб’як за пів року своєї роботи не переконав. Спочатку призначили Яремченка, але він не захотів працювати із молоддю, хотів підсилення більш досвідченими гравцями. Потім довго шукали по білоруському ринку, сподіваючись знайти нового Кононова, але зупинилися на Cергій Зайцеву. Це колишній тренер «Металурга» Запоріжжя, який працював при президенті Дворецькому, тобто, просто виконував волю свого керівника. Далі була Молдова. При всій повазі до тамтешнього чемпіонату – футбол там не дуже.

Ряд провідних гравців залишили Карпати. Пішла основна пара центральних захисників Пластун –Гітченко. Також залишив Львів лідер півзахисту Олег Голодюк. Додайте ще втрату опорника Дуашвілі . На початок сезону травмований плеймейкер Карноза, фланговий форвард Кадимян. Виходить мінус 5-6 гравців основи в порівнянні із минулим сезоном.

На противагу цим втратам прийшов тільки центральний захисник Андрій Нестеров із чемпіонату Молдови та молодий не досвідчений тренер із того ж таки чемпіонату.

Але «Карпати» буквально переобразилися. На місці колишніх лідерів, які пішли, почали грати молоді власні вихованці. Причому грати абсолютно без страху, неначе для них це не перші матчі в дорослому футболі. Вся футбольна країна дізналася про молодого півзахисника Гресьо, який вже забив та відавав гольові паси в цьому сезоні. Пара Лобай – Нестеров виглядає в центрі захисту нічим не гірше від пари Пластун – Гітченко. Хоча для Лобая це тільки перші матчі в дорослому футболі. Зліва в захисті більше часу почав отримувати Василь Кравець. Це один з найбільших діамантів "Карпат". Ще Ігор Йовічевіч видавав йому аванси. В такому разі Володимир Костевич переходить в півзахист. Я думаю, що про Костевича можна вже говорити, як про кандидата в збірну. Він здатний закрити проблему лівого захисника для збірної.

Я не можу сказати, що «Карпати» почали грати в важкий футбол із контролем м’яча, як це було при Йовічевічі. Ні, такого немає. Головна сила «Карпат»- в психологічній стійкості. Вони просто виходять і грають, як вміють не думаючи про відповідальність, можливі помилки, результат. Грають в своє задоволення. Немає ніяких окопів, немає ніякої нервовості. Просто величезне бажання, яке перекриває всі недоліки. Чесно кажучи, я не вірю, що це заслуга головного тренера. При всій повазі до Зайцева він не схожий на ту людину, яка здатна на таку тонку роботу. Та й час пройшло зовсім мало. Такі речі не можливо зробити за місяць. Хоча Зайцев працював із молодими в Запоріжжі. Я думаю, що в успіху «Карпат» ключову роль відіграють дві людини – Андрій Тлумак та Ігор Ходоб’як. Тлумак працював із командою Ю -19 ( Лобай, Гресьо), знає там кожного гравця, всіх сильні та слабкі сторони. Зараз він помічник у Зайцева. Худоб’як справжній лідер на полі та великий авторитет для молодих гравців. Я думаю, що в сьогоднішніх «Карпатах» саме роль граючого тренера виконує Худік.

Буде дуже цікаво подивитися наскільки цього пориву вистачить. Я так розумію, що «Карпати» взагалі не женуться за результатом. На першому місці для них підготовка футболістів. Минулого року продали Шведа за один мільйон євро до «Севільї». В цьому році здали в оренду Гуцуляка за 200 тисяч до «Вільярреалу», продали Пластуна до «Людогорця» за 500 тисяч. Я думаю, Петро Петрович Димінський розуміє, що в сьогоднішніх реалія результат в чемпіонаті не важливий, якщо це не стосується перших трьох місць ( ЛЧ та група ЛЄ). У всьому іншому – потрібно працювати на майбутнє. Щоб коли рівень чемпіонату повернеться знову не потонути в горі сміття -легіонерів

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.08.2016, 19:21
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть