Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бразильці в збірній Україні - махінації одного відомого клубу!

2016-08-16 10:12 Бразильці в збірній Україні - махінації одного відомого клубу! Так хочеться відповісти Палочкіну за коментування про ...

Бразильці в збірній Україні - махінації одного відомого клубу! Так хочеться відповісти Палочкіну за коментування про гравця вже Ман Сіті - Зінченка. Шахта прогавила талановитого хлопця через свою позицію до українських гравців, ще й хотіли вплутати в цю історію Динамо.


Тенденція в УПЛ на створення команд з українців в звязку з фінансовими проблемами та ситуацію в країні. Легіонери не хочуть переходити в наш чемпіонат. Рівня високого не було , грошей тепер теж. За 2 роки навіть Динамо з Шахтарем не проводять якісних трансферів іноземних гравців. Тут проблемою стало втримати тих що є. Особливо це стосується вибагливих бразильців шахти. Тайсон ниє вже 2 сезон , що мріє перейти куди-небудь і готовий на зменшення зарплатні. Зявляються чутки і про Марлоса. Висновок: купувати ми вже неможемо, а втратити таких гравців без заміни вильється в серйозне послаблення. І тут зявляється чудовий спосіб вбити2 зайців!!! Забути про ліміт на легіонерів та втримати бразильців в Україні, можливістю грати на рівні збірних та й зкосити непогані гроші.


Висловлюю тільки свою думку. Я проти натуралізації, оскільки збірна всерівно не претендуватиме на титули ЧС або ЧЕ. Це неповага до своєї нації. А якщо з легіонерами зіграють некраще, то розпач буде ще більший, що якісь бразильці за великі для рядового українця гроші просирають у футболці національної збірної країни. Наш народ і так натерпівся знущань, невже ми впадемо до такого рівня, щоб якісь бразиьіці, люди іншої культури, мови і навіть кольору представляли нашу країну. Невже в нас зовсім немає гідності і яке майбутнє тоді в нашій країні?


Цікава також думка всіх. Ставлю голосування!

Текущие результаты опроса

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.08.2016, 10:12
16.08.2016, 10:12
247618 1 calician
tolkoKiev
Автор:
(tolkoKiev)
Статус:
Опытный писатель (493 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть