Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
tolkoKiev
Имя:
Дима Галич
Статус:
Опытный писатель (493 комментария)
Любимые клубы:
Динамо Київ
Зарегистрирован:
07.06.2011 20:44
Карма:
1153
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 21

      Бразильці в збірній Україні - махінації одного відомого клубу!

      tolkoKiev Дима Галич (tolkoKiev)

      16.08.2016, 10:12

      Бразильці в збірній Україні - махінації одного відомого клубу! Так хочеться відповісти Палочкіну за коментування про гравця вже Ман Сіті - Зінченка. Шахта прогавила талановитого хлопця через свою позицію до українських гравців, ще й хотіли вплутати в цю історію Динамо.

      Тенденція в УПЛ на створення команд з українців в звязку з фінансовими проблемами та ситуацію в країні. Легіонери не хочуть переходити в наш чемпіонат. Рівня високого не було , грошей тепер теж. За 2 роки навіть Динамо з Шахтарем не проводять якісних трансферів іноземних гравців. Тут проблемою стало втримати тих що є. Особливо це стосується вибагливих бразильців шахти. Тайсон ниє вже 2 сезон , що мріє перейти куди-небудь і готовий на зменшення зарплатні. Зявляються чутки і про Марлоса. Висновок: купувати ми вже неможемо, а втратити таких гравців без заміни вильється в серйозне послаблення. І тут зявляється чудовий спосіб вбити2 зайців!!! Забути про ліміт на легіонерів та втримати бразильців в Україні, можливістю грати на рівні збірних та й зкосити непогані гроші.

      Висловлюю тільки свою думку. Я проти натуралізації, оскільки збірна всерівно не претендуватиме на титули ЧС або ЧЕ. Це неповага до своєї нації. А якщо з легіонерами зіграють некраще, то розпач буде ще більший, що якісь бразильці за великі для рядового українця гроші просирають у футболці національної збірної країни. Наш народ і так натерпівся знущань, невже ми впадемо до такого рівня, щоб якісь бразиьіці, люди іншої культури, мови і навіть кольору представляли нашу країну. Невже в нас зовсім немає гідності і яке майбутнє тоді в нашій країні?

      Цікава також думка всіх. Ставлю голосування!

    • 2

      Цена победы.

      tolkoKiev Дима Галич (tolkoKiev)

      19.06.2016, 22:09

      Успокоился, но все же решил написать. Хочется больше справедливости . В голове выступление нашей команды на Евро-2016. Большие надежды, церемония в честь отъезда национальной сборной Украины, официальные лица и все такое. По неофициальным данным трехнедельное проживание команды во Франции-2016 обойдется в среднем в 400 тысяч евро!

      Читать полностью →

    • 2

      Маркевич покинув Металіст!

      tolkoKiev Дима Галич (tolkoKiev)

      24.02.2014, 14:27

      Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич більше не працюватиме з Курченком

      Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Футбол 24".

      "Я вирішив подати у відставку. Команда розвалюється на очах, не хочу бути свідком цього, - каже Мирон Маркевич. – Через тиждень футболісти стануть вільними агентами. Мені прикро, шкода, що так сталося, шкода уболівальників. У мене іншого виходу немає, це тягнеться уже давно. Постійні борги… Більше так тривати не може. Можливо, моя відставка когось сколихне і клубом почнуть займатися. Але так далі тривати не може. Футболістів не можна постійно годувати «завтраками», мені це набридло. Вдячний хлопцям, що вони вони мене слухали, вдячний уболівальникам за підтримку. Важке рішення, але іншого виходу немає. Команда кинута на призволяще, на сьогодні вона нікому не потрібна".

      Також Маркевич додав, що гравці матимуть повне право на статус вільного агента через борги по зарплаті. За словами тренера, команда дограє сезон, але Курченко - поганий президент.

      "Нехай не ображається, але він так і не зрозумів, яку команду взяв. «Металіст» знали добре у Європі, ми постійно прогресували. Нехай не ображається, але він далекий від футболу", - додав Маркевич.

      Зазначимо, раніше Еспресо.TV повідомляв, що гравці бояться говорити про борги через Курченка. Хочеться дізнатися думку вболівальників. Маркевич на сьогодні кращий украський клубний тренер, який може працювати на самому високому рівні. Нехотілося б щоб він поїхав працювати в Росію, коли в наших грандах є тенденція на іноземних фахівців. Пропоную Маркевича кандидатом на пост головного тренера Динамо Київ.

    • 4

      Шовковський долучається до народу і йде на мітинг в парк Шевченка

      tolkoKiev Дима Галич (tolkoKiev)

      01.12.2013, 01:12

      Сашо я тебе люблю! Герой і легенда Динамо! Слава Україні!

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть