Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Реврс футбольної країни

2016-08-19 19:56 Я спостерігаю формацію вболівальницької групи,якою я рахую дуже прогресивною!Суть цієї вболівальницької групи полягає в дуже імпульсивному ...

Я спостерігаю формацію вболівальницької групи,якою я рахую дуже прогресивною!Суть цієї вболівальницької групи полягає в дуже імпульсивному реагувані на революційні зміни в Українському футболі,ці вболівальники зайняли дуже правильну позицію до футболу як клубному так і національному рівні!Наші прогресивні вболівальники прийняли всі реальності, зі всіма проблемами а також подальше падіння Українського футболу і найвідчутним падіння якраз припадатиме на еліту,зате є віра в аматорський і дворовий футбол!

!! Чомусь віриться що проблеми та невзгоди наших політиків і мецинатів-олігархів,лише відкриють широку дорогу дітям!Дітям,що полюблять футбол раніше ніж контракти,війна що затронула нашу країну,теж загартує характер багатьох наших співвітчизників на майбутнє!!!
А тепер головне,що потрібно відкинути,це рейтинги клубні і національні! Значимість у футболі їх закулісних богів(ахметов,коломойський,суркіс і так до кінця списку,якого я не читав і не уявляю скільки там по кількості учасників і тіньових грошей)
Що потрібно футболу України?Любов і Віра,до Українського народу,до футболу;Надія на наше з вами майбутнє!!!
Взяти приклад з Хорватії,Польщі-з нашим сьогоднішнім потенціалом є можливим найменьш болючішим стати на істиний шлях розвитку країни і футболу!!! До речі наш футбол падатиме настільки стрімко,що падіння рівня країни матиме час на вчасне маневрування спостерігаючи за футболом в країні.Чому,тому що не тільки краса дівоча рятує світ, а й краса футболу здатна вивести цю прогресивну криву на вищий рівень нас усіх! Футбол не вмирає поки в нього хтось грає,а інші за ним палко спостерігає! Уявіть собі , що у нас в м.Хмельницькому з'явився футбол! Ми ні нащо не претиндуємо,але ми маємо футбол!Ми маємо нагоду завтра у суботу,сім'єю піти на стадіон,скажу я вам це відпочинок неймовірний...взяти би десь програмку...,що б ажіотажик зростав би...,та для нас це і так добре,бо все тільки народжується,а це своє,це рідне! Є ще ящик в дома,а там Англійська Прем'єр-ліга для порівняння і для охоти футбольних переглядів,та всеодно на домашній стадіон завжди тягтиме,там дітлахи іноді такі моменти видають що іноді нарікаєш дітлахів вундеркіндами футболу а тих месі і роналдів всього лиш розпіарених дівчиськів в тепличних і фінансово стабільних житєвих умовах!Сам розумію що це все фантазія чи лірика,але якщо на державному рівні програма розвитку футболу в країні на дитячо-юнацькому рівні поставити так як в Хорватії...
Я вам скажу що Хорватам навряд хотілось би з нас брати приклад!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2016, 19:56
19.08.2016, 19:56
247952 3 novichok56, ivz2306, Owler
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть