Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед Ісландією

2016-09-05 10:17 Не так давно ми всі переживали емоції Евро, а вже сьогодні стартує відбір до наступного континентального ...

Не так давно ми всі переживали емоції Евро, а вже сьогодні стартує відбір до наступного континентального форуму. Збірна України, при порожніх трибунах, буде приймати відкриття останнього Євро збірну Ісландії.

Ісландці після Євро втратили свого головного тренера Лагербака, який повернувся до збірної Швеції.

Не знаю, чи це буде втрата, бо збірну очолив помічник Лагербака Хельмір Хальгримссон. Вони разом працюють із 2013 року. Думаю, що ця ротація планувалася. Подивимося, що навчив Лагербак свого учня. Лагербак був великим мотиватором, тактиком, тренером, який розбирав до гвинтика всіх суперників. Тому, як мінімум варто чекати сьогодні від його учня Хальгрімссона уваги до наших флангів атаки.

Збірна Ісландії –це яскраве відображення англійського стилю футболу. Ніякої романтики, чи краси гри все через боротьбу та довгі передачі. Оборона будується на організації, дисципліні та самовіддачі, а вся атака через довгі передачі, стандарти та аути.

Напевно, можна говорити, що збірна Ісландії має перевагу. Це вже зіграна команда, механізм, який має свою чітко поставлену гру. Не думаю, що хтось наважить щось міняти, особливо, якщо це приносить результат. На противагу цьому, збірна України тільки починає формувати, шукає свою гру. Андрій Шевченко запутав всіх. Ніхто конкретно не знає, що від нього очікувати.

Мене дуже лякає інформація, що Шевченко награє на фланзі Соболя. Едуард не дуже добре себе відчуває в силовій боротьбі. Ракицький не найкраще грає головою. Можливо в такій ситуації більше доречним буде Ордець. Досвід та вміння підключатися до атаки Ярослав міг би пригодитися зліва, де фактично прірва. Але, напевно, що зіграну пару Кучер – Ракицький ніхто руйнувати не буде. Дуже добре, що не зіграє головний форвард гостей Сігторссон. Це форвард "Галатасарая" є дуже сильним у верховій боротьбі. Напевно, це буде така собі відповідь травмі Хачеріді

Атаку із ісландцями не можна будувати через академічні дії, через верхові передачі. Це для них буде дуже просто. Потрібна швидкість та нестандартні дії. В "ПАОЦ"і дуже добре виглядає Шахов. Думаю, що він може вийти на позицію опорника- розігруючого. Пас, розуміння, техніка – все при ньому. Або тут зіграє супер досвідчений Ротань. Другим опорником більш за все буде трудяга Степанеко, який буде займатися більше руйнуванням та допомогою при стандартах. Тарас доволі сильно грає на другому поверсі. На позиції атакуючого півзахисника може зіграти Гармаш, Сидорчук та Коваленко. Двоє перших перебувають не в кращій формі, тому, я думаю, що молодий Коваленко має гарні шанси. На флангах все зрозуміло. Особливо немає можливості та сенсу щось міняти. Набагато складніше із позицією форварда. Зозуля та Селезньов майже не грають. Селезньов в такій силовій грі особливої користі не принесе. Ставлю більше на Зозолю. Не здивуюся, якщо ближче до атаки буде грати Ярмоленко, а на фланзі вийде Зінченко або Петряк.

Зазвичай команда, яка гарно проявляє себе в фінальних турнірах слабко проводить наступний відбір. Так ще ісландці втратили основного форварда. Звичайно, що це великий мінус для команди. Але все одно, вони не відмовлять від своєї гри. Будь –яка розслабленість, або недооцінка – може коштувати дуже дорого.

Україна виходить на перший матч із недосвідченим тренером, який хоче поставити новий малюнок гри, помічники, які ніколи не працювали із збірною, проблеми Ярмоленка та Конополняки. До того ж, ми будемо грати без підтримки.

Очікую дуже не виразного футболу. Україні буде дуже важко. Напевно, із такими командами, як Ісландія, дуже важливий швидкий гол, який змусить їх нервувати та йти вперед, що наддасть нам вільні зони. Я не вірю, що всі наші проблеми із позиційною атакою пішли разом із Фоменком. Ставлю на 2-1 у дуже важкій боротьбі

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2016, 10:17
05.09.2016, 10:17
249464 0
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть