Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знову... двійка? Як виправляти будемо?

2016-09-14 00:20 Чуда, на яке ми всі надіялися, не сталося. "Ребята" зіграли як завжди - повільно, з великою ...

Чуда, на яке ми всі надіялися, не сталося. "Ребята" зіграли як завжди - повільно, з великою кількістю поперечних пасів, часом, здається, не знали, що робити з м'ячем, який до них потрапив, і під пресингом суперника якнайшвидше старалися від нього звільнитися. Гірше ніж звичайно зіграв Шовковський (не врятував і пропустив голи, які пропускати не мав - з його то досвідом; а гра на виходах ніколи не була його"коньком", але щоб так метатися по воротарській.

..) і досить слабенько - захист. Макаренко - як писали, взагалі не захисник, тим більше правий. Тому і "ляпи", напевно. виглядало, що втратив "тонус" чомусь у цьому матчі Віда... Не в найкращій формі, здається, поки що і Хачеріді. І Рибалка - знову обрізки в центральній частині. Та і Корзун, який його замінив, не виглядав набагато краще. Ну, а Сидорчук - взагалі "молодець". Хоча, я не впевнений, що якби його не видалили за явну симуляцію в надії на пенальті - наші відігралися б. Не було в ДК командної швидкості; як завжди з серйозними суперниками, нічим себе практично не проявив Ярмоленко. І він хоче, щоб з такою грою його "купили" у топ-чемпіонат? Чим більше таких ігор - тим менше у нього шансів туди потрапити. Молодець Циганков - дебют вважаю вдався - і гольова передача, і ще декілька разів вдало зіграв. Явно не гірше за решту з напівзахисників. Може, і в напад взяти когось з молодих - ну яка користь від виходу Гладкого? Я його на полі не побачив. Та і Морайєс також нічим не вразив - досить сіра гра в його виконанні. Ось тут би, можливо, Тео допоміг... Але він забиває за Андерлехт...
Загалом, побоювання за результат виявилися небезпідставними. Програли... Але це лише початок, лише перший матч, причому з історично незручним суперником - статистика зустрічей з італійцями не вселяє оптимізму. Попереду ще є можливості все надолужити. Але для цього потрібно міняти гру і відношення більшості гравців до неї. А, можливо, і вводити молодь - вона все-таки у Динамо є - і зовсім непогана, як показують матчі молодіжної і юніорської команд. Дивився сьогодні матч U-19 - так там і гра була, і швидкості, і голи... Але чи зможуть і, головне, чи здатні це зробити в стислі терміни Ребров і його штаб? Ось у чому питання.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.09.2016, 00:20
14.09.2016, 00:20
250347 0
gvaavg
Статус:
Эксперт (19686 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть