Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Якби я був тренером ДК.

2016-09-22 18:02 Чи зміг би? А чому б ні??? Досвід роботи з командами є,педагогічний стаж роботи в вузі ...

Чи зміг би? А чому б ні??? Досвід роботи з командами є,педагогічний стаж роботи в вузі теж.А гравці в командах-практично ті ж студенти... нового б нічого не видумував,строго б дотримувався методик В.В Лобановського та О.Базилевича. Основні тези роботи:

!) Позбутися баласту в клубі -Федорчука,Гладкого,Корзуна,Морозюка,Антунеша,Буяльського,Сидорчука.

Двом останнім та Гармашу дати час на роздуми до зими,-нехай пограють в дублі. Антунеша -чим швидше продати або віддати в оренду.

2) Замість них ввести до основного складу таких гравців як Беседін,Мякушко,Очигава,Циганков,Калитвинцев. Повернути з Карпат Ксьонза.Запросити звідти також Косевича. Це -майбутня швидкість ДК.

3) При нагоді повернути в клуб Теодорчика та Мбокані...Але обов'язково шукати швидких нападників та хавів.Я б дав останній шанс Мілевському-при умові,що в короткий термін набере в дублі форму...Мені здається,що він би землю гриз на полі,щоб повернутися...

4) Ряду гравців-Гусєву,Рибалці,Ярмоленку дав би спецзавдання-тренувати штрафні удари з-за меж штрафного майданчика та пенальті,бо після Буряка в команді так ніхто цьому й не навчився(навіть Шевченко пенальті бити не вмів). Коли б'є той же Гусєв пенальті або Ярмоленко,то тренери та деякі глядачі не повинні відвертатися на вдачу. Пенальті повинні забивати з 10-10,штрафні з 10-8 або 9 .Інакше залік не зданий і нехай далі тренують до 7-го поту!

5) Каленим залізом би випалив оті поперечні передачі на своїй половині поля з відкидкою воротареві та подальшим вибиттям в аут або світ за очі.Штрафи за подібне.Як і за необгрунтовані жовті та червоні картки. Гравця,який при подачах з флангу відвертається від м'яча-в глухий запас! Не тільки не відвертатися але й не дати подати!.

6) З бразильцями ШД та іншими в еврокубках грати тільки на випередження,не даючи їм першими приймати рішення! Фізичну підготовку проводити до майже обморочного стану(до ригання),щоб пресинг могли виконувати не тільки на початку,але й в кінці гри. А то в грі з ШД в другому таймі здохли і без пресингу...

7)Тренери повинні бути АКТИВНИМИ учасниками цього сайту! Не всі ж тут дурні,як дехто з них вважає.Тут можна багато корисного почути від колег та інших спеціалістів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.09.2016, 18:02
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3263 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45
Лига чемпионов Реал Бавария - : - 8 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть