Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нічія у виграному матчі.

2016-10-07 02:34 Досить дивно, що досі немає жодного блогу про учорашню гру. Напевно якби була перемога, то блогів ...

Досить дивно, що досі немає жодного блогу про учорашню гру. Напевно якби була перемога, то блогів було мінімум 10. Розумію, що усі ще переживають про цю втрачену перемогу, і мені теж важко прийти у себе, після того, як матч був майже переможним. Але требе обговорювати і таки важкі матчі, а не ховатися десь там далеко.

Ця нічія - навіть дуже непоганий результат на полі одного з головних конкурентів. І ця нічія напевно десь таки закономірна. І закономірність полягає у тому, як розвивалися події на протязі матчу. У кінці ми могли взагалі програти. Але з іншого боку зіграли унічію у виграному !!! матчі. Багато суперечностей викликав цей матч. І двоякі почуття від самої гри. Так ми вміємо таки грати у футбол. Щоправда граємо не до кінця. Концентрації не вистачило ? Можливо. Фізично підсіли ? Можливо також.

Багато пишуть, чому Андрій Миколайович помилився з вибором стартового складу. Основне питання - чому не грав Євген Хачеріді ? І чому грав Ордець, який досвіду ігр за Збірну немає ? І вже почалися звинувачення у тому, що Шева продався Рінату, виставиши занадто багато гравців Шахтаря. Колеги ! Ну не треба робити сенсації, де її немає. Хоча мушу визнати, що мені незрозуміло, чому не грав Хачеріді ? Я сам спочатку подумав, що у виборі стартового складу проглядається рука "всюдисущого" Ріната Леонідовича. Але потім сам Шева пояснив, що це був його вибір. Але питання стосовно Хачеріді залишаються.

Коноплянка - це окрема тема. При всій повазі до Євгена (яким я раніше пишався), але людина не розуміє, що вона робить на полі ?! Обрізки, ходіння по полю, незрозуміли передачі назад, не відпрацьовував в обороні - це не те, чим можна пишатися. Дуже шкода, що вже вкотре, Коно є одним з найгірших гравців у складі Збірної. Тепер зрозуміло, чому його не випускав у старті тренер Севільї, і зараз не випускає тренер Шальке. Щоправда у другому таймі Євген прокинувся не надовгий час, і навіть непоганий пас на Ярмолу віддав, і заробив штрафний, але це все, чим запам'ятався Коно учора. Треба йому передивитися деякі речі у своїй грі і віднестися до свої кар'єри серйозно. Бо так грати не можна. Він, як гравець просто деградує.

Якщо оцінювати сам матч, то у першому таймі, десь до 35 хвилини, я не впізнав Збірну України. Ще подумав, чи наша Збірна взагалі грає. У ці перші 35 хвилин, наші гравці і пресингували, і моменти створювали. Турки не знали, куди їм бігти. Хочу відмітити блискуче повернення Кравця до Збірної. І пеналь заробив. І гол забив. Ось що значить людина довго не грала за Збірну. А також Ярмола зіграв добре. Пеналь + гольова на Кравця. А перед цим був класний пас від Стьопи на Ярмолу. І мені довелося схопитися за серце, коли Ярмола бив пеналь. Дивним чином м'яч пролетів "під" Бабаджаном. І гол у наші ворота у кінці таймі був дуже непотрібним. Або ми зарано повірили у перемогу, або ще якісь фактори вплинули, але у кінці ми втратили концентрацію. І як наслідок гол у наші ворота.

У другому таймі був просто жах на полі. Ні, я не кажу, що у нас не було моментів. Моменти якраз були. Але Бабаджан виробляв нереальні речі у воротах. Наша Збірна почала глибоко сідати, або ми фізично втомилися, або ми грали на втримання, але факт залишається фактом - ми почали провалюватися в обороні. Плюс у кінці почалися нерви, і непотрібні два небезпечні штрафні. Содобався Соболь. Навіть мав змогу забити. Але клятий Бабджан і тут врятував свою Збірну.

Я звичайно не експерт, хоча у профілі написано "експерт", але невже Андрій Миколайович не бачив, що Коно загубився ще у першому таймі, і не замінив його на Петряка, або краще Караваєва ? Хоча Петряк за 12 хвилин так і нічого і не показав. А також треба було міняти Ордеця. І досі не розумію, що робив на полі "людина-примара" - Вітя Коваленко ? Розпіарений гравець одним відомим каналом, абсолютно нічого не показує на поле. Для чого він виходить - я не знаю. Краще б замість нього вийшов Ротань. Бо ми усі знаємо, як Русік може зіграти. І обороні відпрацювати може, і розрізний пас віддати. Особисто для мене - Руслана сьогодні не вистачало.

Про Рибалку я навіть не згадую. Бо людина навіть у Динамо немає стабільної ігрової практики. Степанено привіз непотрібний пеналь. Спочатку він схопив турка у штрафній, а потім відпустив його, і зробив вигляд, що нічого не було. І ще арбітр пробачив нас у першому таймі, коли не поставив у наші ворота пеналь. А ось Зозулі треба щось з нервами робити. Я розумію, що кінець матчу, і усіх нерви на межі, але не треба влаштовувати бійки, тим самим підставляючі своїх партнерів.

Звичайно, що усі ми не можемо бути задоволеними рахунком матчу, який був практично виграний. І нам треба забути вже сьогодні цей результат, і готуватися до матчу з Косово. І недооціювати "косоварів" не треба. З ними буде ще важча гра, ніж з турками. А також я раджу усім перглянути огляд матчу Ісландія - Фінляндія, де фіни показали себе міцною командою. Відчуваю, що в Одесі з ними буде дуже непросто. Але для цього ще треба перемогти Косово, а потім вже і про Фінляндію, Одесу та Чорне море подумаємо ;)

Попереду ще багато ігор. І шанси є, щоб усе виправити. І чи поїдемо ми на ЧС до мордора, якщо вийдемо з групи, вирішуватимемо ФФУ. Моя позиція стосовно цього жортска і усі її знають.

І мені ще не сподобалося, як канал Футбол1 показує гру Збірної. У мене вимкнули ТРК"Україну" "заблукалі грибники", і я можу дивитися Збірну лише на Футбол1. Для чого робити на одному екрані три трансляції, щоб не було видно гри нашої Збірної ? Це знущання з вболівальників. Я ледь бачив саміх гравців на поле, не кажучі вже про м'яч. Це назвається "покращення" життя вже сьогодні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2016, 02:34
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть