Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

СБУ підтверджує: на 15 листопада готуються провокації

2016-11-11 13:33 Так заявив представник СБУ Анатолій Дублик (начальник Департаменту захисту національної державності), повідомляє Еспресо.TV. "Тривають плани Російської ...

Так заявив представник СБУ Анатолій Дублик (начальник Департаменту захисту національної державності), повідомляє Еспресо.TV.

"Тривають плани Російської Федерації з масштабної дестабілізації ситуації в Україні, старт якої запланованої на 15 листопада поточного року. Про це раніше часткового озвучував Василь Грицак", - каже Дублик (і Георгій Тука - С.

К.). http://dynamo.kiev.ua/news/255464-istochnik-na-matche-ukraina--serbiya-gotovyatsya-provokatsii

За його словами, розхитування розпочнеться 15 листопада з всеукраїнської акції протесту банківських вкладників (на цей день заплановано товариський матч Україна-Сербія в Харкові - С.К.).

"З 17 листопаду акцент протестних акцій зміщуватиметься на питання підвищення тарифів. Протест має перерости в блокування урядових структур, розширення претензій та вимог до влади. Задекларована мета є одна, а під час прийняття так званих резолюцій "з голосу" вноситимуться дуже багато інших вимог до влади", - сказав Дублик.

Представник СБУ наголосив, що росіянами планується створити видимість масової підтримки акцій протесту, для чого вже розгорнута активна агітація у соцмережах, а також попередив, що Кремль розраховує на українські громадські організації.

"Ворог розраховує на сліпу активність громадських організацій, які проводять ряд масових акцій як в столиці, так і в регіонах держави", - сказав Дублик.

Він зазначив, що цього місяця Росія планувала проведення масових безладів для того, аби під час заворушень постраждали представники правоохоронних оранів. Це б показало, що влада не контролює ситуацію в державі.

"Наступною контрольованою датою, відповідно до отриманих нами даних, визначено 24 листопада. Це день, на який заплановано проведення саміту Україна-ЄС, де повинно відбутися фінальне обговорення щодо надання безвізового режиму. Створення картинки про те, що українська влада не контролює ситуацію, стане додатковим важелем для проросійських та інших сил в Європарламенті, щоб це питання відкласти", - наголосив Дублик.

"Розвідувальні дані збігаються із змістом так званого плану першочергових заходів з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні під умовною назвою 'Шатун'', - розповів він та додав, що в цьому питанні триває кримінальне провадження.

Інформацію вилучили зі скриньки радника президента Росії Владислав Суркова.

"Безпосереднє керівництво і реалізацію цього плану здійснює відомий СБУ його перший заступник Ардзімба. А контакт із політичними рухами у нашій державі окремими громадськими організацями, задіяними в акціях протесту у сліпу або за фінансову винагороду веде громадянин Вірменії Мартиросян", - продовжив Дублик.

Спецслужби повідомляють про виїзди в РФ організаторів цих акцій для 'отримання конкретних інструкцій.

Водночас із дестабілізацією в Києві Росія планує загострення і на фронті України. "Елементом плану є посилення напруги, доведення інтенсифікації обстрілів до найвищого за останній рік рівня, провокування локальних сутичок тощо. Ця тенденція вже чітко фіксується на лінії зіткнення. Мета – загнати українську владу в глухий кут і вести наступ з двох боків – зовні та зсередини.

Служба безпеки продовжує вживати заходи з викриття та блокування посягань російської сторони на конституційний лад України", - сказав Дублик.

По матеріалам прес-конференції вказаного чиновника, на Еспресо.TV., http://espreso.tv/search?str=%D0%B4%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2016, 13:33
11.11.2016, 13:33
255674 1 BruceWillis
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37693 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть