«Динамо» десантникам України, або як я змінив своє ставлення до Миколи Несенюка

Темы:
Динамо

Дуже приємно, коли твій улюблений клуб не робить вигляд, що події, які відбувається в країні його не стосуються. Або не проводить піар акції перед камерами та об’єктивами фотоапаратів спекулюючи на чужих проблемах

За ініціативи спортивного коментатора Українського Радіо Олександра Монзолевського ( рік служби в АТО) та величезної підтримки Миколи Несенюка -футбольний клуб «Динамо» подарував окремій 80-й штурмовій бригаді 11 фірмових динамівських екземплярів ігрової форми.

Зараз 80-та бригада знаходиться на ротації на Яворівському полігоні. Хлопці грають інколи у футбол. Тому, їм ця форма була доречною. Не зовсім, напевно, грати коли всі в смугастому

Це вже не перша така подяка «Динамо» військовим. Аналогічна ситуація була і в в 2015 році( на фото)!!

Звичайно, хтось може сказати, що цього дуже мало. Так і гривня складається із копійок, а сотня із гривень. Головне – не байдужість та бажання допомогти. Хоча справжні добрі справи ніколи не афішуються.

Війни в Києві поки немає. Але київський клуб допомагає людям, які боронять за сотні кілометрів на Сході кордон та спокій. Хоча більш логічно було б, якби українські десантники грали у формі команд, які представляють цей регіон.

Автор: (tyschenko)

Статус: Наставник (1047 комментариев)

Подписчиков: 24

42 комментария
Лучший комментарий
  • Микита Каменюка(Vakula) - Наставник
    16.11.2016 15:29
    "величезної підтримки Миколи Несенюка -футбольний клуб «Динамо» подарував окремій 80-й штурмовій бригаді 11 фірмових динамівських екземплярів ігрової форми"

    По-моему ребята забыли, что такое стыд- взять на скаладе 11 комплектов формы и передать их военным- для этого требуются героические усилия Несенюка????
    я бы понял. если бы Несенюк купил один комплект формы за свои деньги и предал военным,

    Подобные писаки оскорбляют тех украинцев, которые действительно жертвуют последнее для военных-" одна многодетная мама поручила забрать из школы ее ребенка, а расплачиваясь за поездку вручила 10 тыс гривен в копилку на приобретение автомобилядля военных"
    • 19
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии