Для чого донецькому Шахтарю знадобилося перенести гру з Динамо на понеділок, 12 грудня?

Темы:
Чемпионат Украины

Дійсно, якщо Шахтар вже після 4-го туру ЛЄ забезпечив собі перше місце у групі, при цьому тренерський штаб вже знав, що у Бразі в останньому турі ЛЄ буде грати резерв, то здавалося би, для чого було переносити гру з неділі на понеділок? Тим більше у неділю о 17-00 буде ще плюсова температура, а в понеділок синоптики увечері обіцяють до -10С? Сам збирався приїхати у неділю до Києва повболівати, а тут... Я ще розумію, якби відрив кротів був 2-3 очки, а тут усі 10. Навіть якщо Динамо виграє усі 15 матчів до кінця чемпіонату, у тому числі 3 проти Шахтаря, то й це тепер не гарантує їм чемпіонства, якщо кроти ще десь не втратять очки. Плюс у Шахтарі завжди натякають, що все у них задля комфорту теплолюбивих бразильців, яких наразі пів-складу. Так що ж виходить, пане Ахметов, усі засоби добрі, аби здобути це чемпіонство усіма доступними й недоступними методами? А про вболівальників вони зовсім не задумуються. Одна радість буде на всіх, якщо післязавтра переможемо незважаючи ні на що.

Автор: (GarryKot)

Статус: Эксперт (9660 комментариев)

Подписчиков: 3

7 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    10.12.2016 23:45
    наскільки я читав на інших ресурсах, і розумію - це була паритетна домовленність між Суркісом і Палкіним одразу після жеребкування календарю ЛЧ поточного сезону (коли Динамо потрапило в групу "В" і свій перший матч мало би проводити у вівторок, 13 вересня).

    Саме тому, саме Шахтар, як господар матчу 7-го туру призначав матч на 09.09.16, на п'ятницю; а Динамо матч 18-го туру - на понедулок післязавтра. Да, саме Динамо призначало: подивіться інфу: http://www.fpl.ua/ukr/news/news_fpl/7424/
    • 3
Комментировать