Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після "Шахтаря"

2016-12-13 19:44 Я вважаю, що "Динамо" в першому таймі переграло "Шахтар". На жаль, провалені відрізки матчу, грубі індивідуальні ...

Я вважаю, що "Динамо" в першому таймі переграло "Шахтар". На жаль, провалені відрізки матчу, грубі індивідуальні помилки, не дозволили "Динамо" здобути хоча б нічию. На мою думку, Ребров повністю передбачив дії Фонсеки. Не вистачили тільки втілення задуманого.

Я схильний вважати, що "Динамо" програло більше собі, власним проблемам, ніж супернику.

Не такий вже "Шахтар" сильний, скріше зараз Київ має дуже багато проблем.

Для мене це вже третій матч, який я дивлюся очно "Шахтаря" в цьому сезоні. В минулому сезоні теж бачив "Шахтар" Луческу. Якщо порівнювати ці команди, так я не знаходжу майже нічого нового. Абсолютно ідентичні команди. Організація гри, склад, сильні сторони, проблеми, оборона, атака – все дуже схоже. Є там певні нюанси, але вони геть суттєві. Це максиму для цієї команди, для того, щоб ставати сильнішою, виходити на новий рівень – потрібні зміни. Я приходжу до висновку, що Фонсека - це насамперед гарна роздягальня

Були великі сподівання, що провокації підуть разом із Луческу. Але ми всі бачимо, що це не так. Перед матчем відбулася інформаційна атака на Динамо із інтересом ПАОКа до Реброва, призначенням Кононова, податками. Кожен обирає сам, як йому жити. Мене дивує, що завжди дістається тільки Срні, Степаненку, Кучеру, а із жодними іншими гравцями немає проблем. Звичайно, що Мораєса провокували. Провокували Дерліса. Тиснули туди, де може порватися.

Насправді, нічого страшного не відбулося. Сезон вже був давно провалений. Час займатися побудовою нової команди. Матч із "Шахтарем" тільки підтвердив певні проблеми, які потрібно вирішувати зимою.

  1. Підсилення команди. "Динамо" не вистачає класу, індивідуальної майстерності. На певних позиціях є недобір гравців. Потрібен гравець в середину поля, потрібен захисник, можливо, ще правий захисник, форвард

  2. Не завжди вистачає фізики. Вчора відверто були провалені певні відрізки матчу. Здавалося, що "Динамо" буквально зупинилося.

  3. Самовіддача, бажання, боротьба- це все здорово, але потрібно більше працювати над тактичними побудовами.

  4. Потрібно позбуватися певних гравців. Беседін вже зараз нічим не гріше від Гладкого, Оріховський від Федорчука і так далі.

Про це хочу написати окремий матеріал, де більш розгорнуто поясню власні думки. Якщо все буде добре, так думаю, що до кінця цього тижня він буде готовий

Ситуація по Реброву дуже складна. Схиляюся до того, що варто йому дати допрацювати до літа. Буде видний прогрес та розвиток – нехай залишається, в протилежному випадку – буде актуальним і посада тренера.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.12.2016, 19:44
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть