Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невдачі в європейському футболі та невдала гра ще не привід ставити хрест на гравцеві. Доведено Домагоєм Відою

2017-02-04 16:52 На початку 2013 року київське «Динамо» оголосило про трансфер Домагоя Віди із «Динамо» загребського. Тоді було ... Невдачі в європейському футболі та невдала  гра ще не привід ставити хрест на гравцеві. Доведено Домагоєм Відою

На початку 2013 року київське «Динамо» оголосило про трансфер Домагоя Віди із «Динамо» загребського. Тоді було дуже багато різних побоювань і трансфер сприймався вболівальниками та спеціалістами дуже не однозначно.

Віда пробував свої сили в «Баєрі», але повністю провалився в Німеччині. Зігравши за сезон тільки один неповний матч в чемпіонаті .

Далі було повернення до Хорватії в «Динамо» Загреб. В ЛЧ захист Загреба нагадував прохідний двір. В першій ЛЧ(2011-12) «Динамо» Загреб встановив антирекорд ЛЧ по пропущених м’ячах. Чого варта тільки остання гра проти Ліона( 1-7). Через рік Загреб потрапив до групи із нашим «Динамо», « ПСЖ» та « Порту». 14-ть м’ячів пропустили та забили тільки один раз в останньому матчі групи проти київського «Динамо», який закінчився в нічию 1-1. Хорвати відігралися в самому кінці гри із пенальті( привіт Ковалю). Але той матч важко назвати футболом, через снігопад.

( фото fotball.ua)

До цього можна додати скандал, який відбувся із Відою поза футбольним полем в Хорватії. Повертаючись із кубкової гри( в тій грі він участь не приймав) Домагой в клубному автобусі відкрив банку пива. За це він був оштрафований на дуже серйозну суму. Сам Віда потім українським журналістам вже пояснював, що це був такий жарт, який не зрозумів головний тренер.

Зараз щось подібне ми бачимо із переходом Пантіча. Напевно, його не можна вважати не талановитим гравцем. В такому випадку, він би просто ніколи не потрапив до такого серйозного клубу, як «Вільярреал». Звичайно, що він в Іспанії був довше, ніж Віда в Німеччині. Нічого там не вийшло. Так буває. Не він перший не він останній . Віда відразу повернувся, а Пантіч образ шлях оренд. Обох захисників не можна вважати надійними( Домагой в Києві дуже серйозно виріс, і зараз є основним гравцем своєї збірної). Віда із «Динамо» Загреб дуже слабко виглядав в обороні, щось подібне можна почути про гру Пантіча. Але зараз без Віди дуже важко уявити захист «Динамо» Між –іншим, вік приходу в команду гравців – приблизно однаковий, хорват переважає серба тільки на півтора роки.

( фото Динамоманії)

Звичайно, що Пантіч може провалитися в Києві. Від цього ніхто не застрахований. Я веду до того, що невдала кар’єра в Європі, невдала гра ще не привід вважати гравцям слабким. В історії «Динамо» були випадки, коли брали футболіста, який дуже гарно виглядав у топ-чемпіонаті, визнавався кращим півзахисником своєї країни, але в «Динамо» в нього взагалі нічого не виходило. Я думаю, всі прекрасно зрозуміли, що мова йде про бразильця Раффаелья

Трансферна політика «Севільї» багато років була побудована саме на проблемних гравцях. Футболістах, які мають різні проблеми в своєму клубі. За прикладами далеко ходити не потрібно. Пригадайте Бенуа Тремулінаса, яка виявився не потрібний ні Блохіну, ні Реброву в Києві, але із « Севільєю» двічі брав ЛЄ. Пригадайте, як він рвав Срну на Пісхуані в матчі –відповіді півфіналу ЛЄ. Є приклад Едера Банеги. Аргентинець вважався вдома одним із найбільших талантів. Але який не прижився ні у « Валенсії», ні у « Атлетіко», а в « Севільї» став справжнім королем. Це можна продовжувати ще дуже довго

Дуже сподіваюся, що і у Пантіча все вийде в Києві

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.02.2017, 16:52
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть