Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мій аналіз гри ЗБУ.

2017-03-25 06:49 А ось і мій аналіз гри нашої збірної.Хоча,про що це я? Про яку гру я говорю? ...

А ось і мій аналіз гри нашої збірної.Хоча,про що це я? Про яку гру я говорю? Гри,як такої, у нашої ЗБУ немає ще з часів Лобановського.В попередньому аналізі гри ЗБУ я вже писав,що різниці в "грі" між ДК та ЗБУ немає ніякої-та ж примітивно-допотопна антифутбольна тактична схема-передачі (50% неточних) поперек поля з обов'язковою відкаткою воротареві(або на кутовий) та вибиття останнім м'яча світ за очі (90% в аут).

..Невже Шевченко надіявся зіграти 0:0,відбиваючись 94 хв.ігрового часу з такою тактикою??? На полі були дві різні команди.Одна нагадувала швидкісний потужний експрес(який розганяли Модрич,Ракитич,Калінич,Манджукич),а друга-старовинний малопотужний нешвидкісний паровоз на дровах(Коваленко,Кравець,Селезньов,Кучер,Зозуля,Ордець). Як на мене,то Гармаш та Сидорчук навіть на милицях краще б зіграли,ніж той же Коваленко,якого невідомо за які заслуги тягнуть не тільки за вуха в ЗБУ.

Хороші в минулому гравці рідко коли стають хорошими тренерами.Репутація Шевченка-тренера впаде до нуля,бо з тим матеріалом гравців у ЗБУ жоден навіть з видатних тренерів практично нічого не доб'ється.Йому би краще було починати з того ж таки "Мілану" або "Челсі",де команди можуть грати практично і без тренера... А в ЗБУ він не здобуде ні авторитету ,ні слави,бо маючи пів складу гравців,які не грають,а шліфують лаву запасних в своїх клубах-це зробити буде неможливо.

Наш український футбол повинен розвиватися шляхом балканських країн-вирощувати в себе талановитих гравців та вчасно їх продавати в зарубіжні клуби.Але ця "палиця" має два кінці-продані гравці матимуть неоцінимий досвід гри в кращих командах Европи і будуть підсилювати збірну своєї країни(та ж Хорватія),але клуби будуть програвати в тому,що вони практично ніколи нічого в тій же Европі не виграють,бо їх кращі гравці гратимуть за кордоном... Така футбольна реальність у нас в Україні . Сумна реальність...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.03.2017, 06:49
25.03.2017, 06:49
267241 3 kochin.tolik, anatolbil8, bam73
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть