Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Більше ніж 4.5 мільйона євро Выбор редакции

2017-04-16 19:24 Вболівальники київського «Динамо» посипають голову попелом президенту клубу Ігорю Суркіса та головному тренеру Сергію Реброву за ... Більше ніж 4.5 мільйона євро

Вболівальники київського «Динамо» посипають голову попелом президенту клубу Ігорю Суркіса та головному тренеру Сергію Реброву за те, що не розгледіли в повній мірі всі таланти польського форварда Лукаша Теодорчика, який розкрився, як справжній бомбардир у бельгійському «Андерлехті», чи хоча б прописати орендну угоду так, щоб київський клуб отримав більшу фінансову вигоду за трансфер польського форварда, який тепер буде перепроданий більше, ніж за 4.

5 мільйона євро( саме така суму " Андерлехт" мав прово викупити Теодорчика і сокристався цією опцією) В чомусь вони праві. На жаль, із оренди Адміра Мехмеді ( дуже гарно себе проявив у оренді, був викуплений і відразу перепроданий до сильнішої команди) ніхто не зробив ніяких висновків .

( фото Ільї Хохлова)

Я вважаю, що по Теодорчику не все так однозначно. В першій частині сезону, коли він хотів довести «Динамо»( Ігорю Суркісу та Сергію Реброву) та збірній Польщі( Адам Навалка його не взяв на останній Євро) були голи. Коли емоцій притихли – голів стало менше. Можливо, все простіше і відсутність голів - це просто наслідки травми, яку отримав Тео зимою. До речі, травми у нього були і в « Леху», і в «Динамо». Але це вже не наші проблеми. Думаю, що скаути звернуть на це увагу

Я введу до того, що якби Теодорчик залишився в Києві на цей сезон Артем Беседін би досі вважався перспективним нападаючим дублю «Динамо». А так, в ролі силового нападаючого доволі добре розкрився Беседін. Бачив гру Артема неодноразово за дубль, молодіжні збірні. Не знаходив у нього нічого особливого. Не вірив, що він зможе коли- небудь грати на хорошому рівні. Але Артем мене дуже приємно здивував. Реально – дуже сильна гра, голи( «Шахтарю», Бешикташу», «Зорі» не самі останні команди), причому є якась стабільність, багато чорнової роботи, багато роботи без м’яча. І головне є відчуття, що прогрес може продовжувати і далі, є ще куди рости і розвиватися. Беседін за зимові збори дуже додав. Важливо, що він впевнений у собі, немає ніяких проблем із психологічною стійкістю. Я думаю, що зараз це кращий нападаючий нашого чемпіонату.

Окремо хочу відмітити, що керівництво «Динамо» та головний тренер вчинили дуже мудро побачивши таланти та прогрес Артема Беседіна та Віктора Циганкова зимою позбавилися прямих конкурентів цих молодих гравців – Громова, Гусєва, Гладкого та Мораєса. Таким чином висловивши додаткову довіру до цих гравців. Жаль, що Циганков поки і близько не виправдовує очікувань. Але це тема окремої розмови, про яку я теж напишу у найближчі дні.

Дуже важливо, що Беседін мав можливість набратися досвіду УПЛ у рідному Харкові виступаючи пів року в оренді за « Металіст». Влітку міг опинитися в Полтаві, але вирішив боротися за місце під сонцем у Києві. Молодим гравцям «Динамо», які хочуть розвиватися потрібно зрозуміти, щоб без такого досвіду поки дуже важко пробитися до першої команди «Динамо». Сергій Рибалка, Віталій Буяльський, Євген Макаренко теж мали аналогічний досвід оренд.

Коротко резюмуючи хочу сказати, що в фінансових моментах напевно «Динамо» прогадало щось із Теодорчиком, але отримало прогресу власного непадаючого, який в перспективі може бути сильнішим від польського нападаючого

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.04.2017, 19:24
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть