Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коли 15% правди-це 100% брехня.(продовження)

2017-05-16 19:24 Коли 15% правди-це 100% брехня.(продовження) Тепер,власне ,що до самого матчу. В те,що перед реваншем на динамівців ...

Коли 15% правди-це 100% брехня.(продовження)

Тепер,власне ,що до самого матчу. В те,що перед реваншем на динамівців не давили-НЕ ВІРЮ. Інакше,окупанти ,виявляється ,були більше цивілизованіші,ніж цьогоденні рашисти,ролік про яких недавно прогримів на мережах інету: https://www.youtube.com/watch?v=VXUmXJ0YVwA

Нагадую,що пропаганда нацистів на весь світ роздзвонила про неперевершеність «арійської раси»,тези про якої вони намагалися доводити у всіх сферах діяльності.

У спорті-також.

«Тисячолітній»рейх на той час окупував Париж,Прагу,Варшаву,Будапешт,Бухарест,Відень –у яких було чимало футбольних команд,з якими напевно грали німецькі клуби. Але я не пам*ятаю ЖОДНОГО випадку поразок німців від команд окупованих столиць Європи. А тут якісь «ундерменші»вихидять і ДВІЧІ(!!)виграють у «суперменшів»,причому,без зайвих «але».

Чи був вибір у динамівців?

Для того,щоб не попасти під санкції,треба було виконати одне-ЗЛИТИ матч. Безумовно,якби німці виграли,навряд їх би забрали до концтабору,тим більш,що не було випадків у Європі,щоб кидали до концтаборів футбольні команди.

Ітак,що ми маємо? Футбольна команда «ундерменшів»виходить на гру у червоній формі,не зігує,і двічі виграє у «арійців»на очах тисяч глядачів.

Виклик?

Ще який! Кияни одержали моральне задоволення від поразки окупантів,а спонсори цієї гри-головний біль,добрий прочухан,і велике бажання помсти.

Так,що ці події "випадковими"НЕ виглядають. Динамівці (а це дійсно-збіг обставин)опинилися у стані: «або-або»,і проявили себе справжніми чоловіками,и дали бій.

На футбольному полі,але справжній бій,тому,що РЕАЛЬНО ризикували своїм життям.

Автор підкреслює,що динамівців НЕ розстріляли зразу після матчу. Йому не приходить на думку,що гестапо(де був слідчим гестапо був киянин-гандболіст Головченко.І він прекрасно знав:ким були динамівці,О.Коротких зокрема.

І не розстріляли зразу тому,що слідкували:куди бігтимуть футболісти після реваншу,щоб захопити ВСЮ організацію,у наявність якої вони сумніву не мали.

Тому висновки прокурора Гамбурга Й.Кульмана що до відсутності наказів про розстріл динамівців-маячня.

Може у нього є накази про кидання у концтабір 10 динамівців,вбивство О.Ткаченко,і арешт М.Коротких?

І з яких пір кидання у концтабір смерті(а Сирець до них належав безумовно-25 тис.людей страчено)-не являється злочином?

Чи може це був санаторій?

Тепер про брехню: 1.Свиридовський з Гончаренко НЕ «чистили взуття поліцаям»-вони ремонтували взуття,більше полоненим.

2.Футболісти НЕ «організовували викрадення продуктів»-у разі виявлення крадіжки,німці обвішували крадія вкраденими речами,і довго водили під охороною по майданах і базарах,потім обов*язково розстрілювали.

3.Макар Гончаренко НІ словом не казав про те,що він приймав участь в т.зв. «бригад по перекиданню дров с підвалу гестапо»(!!??),так і «на мясо комбінат».у інтервю В.Кузьміну він казав,що працювали у двірниками,вантажниками.

Про можливість крадіжки не було і мови,за її-розстріл.Працювати у цеху навідь не намагалися.(Ф-Х№13 1995р.)

А головна брехня,що динамівців катували,розстрілювали,вбивали,і кидали до концтабору смерті-НЕ МАЛИ ЗВЯЗКУ зїх перемоги над фашистами. Щоб не побачити цей «звязок»-треба бути сліпоглухонародженим.

Або упередженим.

А це вже за межами.(

P.S. не знаю,чому так сталося,що я опинився(не по своїй волі)у розділі(не про футбол) Можливо причиною була моя недолугість,а може справа у самому сайті,який НЕОДНОРАЗОВО примушував мене бути згодним тільки на такий крок.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.05.2017, 19:24
16.05.2017, 19:24
271785 1 kna
kulon
Автор:
(kulon)
Статус:
Наставник (2084 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть