Шахтар - Динамо. Таки нарешті перемога.

Темы:
Динамо, Шахтер

Що не кажіть, але навіть у матчі, який немав ніякого значення, окрім престижа команди, перемога над головним конкурентом завжди приємна. Так, у Шахтаря був не основний склад, але не треба принижувати і нашу перемогу. І то не наші проблеми, який склад виставив Фонсека.

По цьому матчі можна сказати, що навіть проти такого складу Шахтаря у нас багато є над чим працювати.

Захисту сьогодні майже не було. Пантіч та Кадар - це катастрофа. Хоча Антунеш нічим не кращий сьогодні був. Можна у захисті відокремити Віду, який дійсно старався.

Забагато втрат всередені поля. Сидорчук не прогресує, і ніяк не може у ворота потрапити. Треба йому до церкви сходити., чи що ?! У першому таймі критикували Ярмолу, але у другому таймі і загалом у матчі він приніс Динамо перемогу. Заберіть Ярмолу зі складу, і Динамо виглядатиме не таким грізним, яким він є з Ярмолою. Рибалка абсолютно сьогодні не сподобався. Але сподобався Шепелєв, який вийшов замість нього. Видно, що Шепелєв може стати основним гравцем основного складу Динамо. Бєсєдін був сьогодні непомітний. Гармаш хоч і забив, але моментами знов втрачав контроль над собою.

Я так до кінця не зрозумів, у роздягальні Шахтаря вітає і досі дух цигана ? Бо інтелегентний з виду Фонсека просто нагадував мені одного румуна з Трансільванії. Якійсь скажений він сьогодні був. Для повного набору Фонсеці не вистачає шапки Чаушеску ;) І знову ця стара пісня від тренера Шахти, що "судді їх увесь чемпіонат засуджують". А коли два роки у ворота Шахтаря не ставили пенальті, то це було нормально. А після матчу Паулу щось там пояснював судді. Програвати теж треба вміти.

Ще неприємно (і це вперше) вразило, коли плем'я (по-іншому сказати не можу) бабуїнів накинулося на Дердо. Там не жовту картку було давати, а 5 червоних. Гравці Шахти занадто багато собі дозволяють, бо відчувають, що за їхньою спиною є "папік", який усе може "порішати".

А коментатор Круторогів це просто пісець. Так "облизувати" Шахтар ще треба вміти. Коли забив Дентіньйо, то Крутийрогів ледь не проковтнув мікрофон. У нас коментатор повинен бути типу "нейтральним".

І якже мені сподобалися сумні пики Сопко і Віті Грачьова. Не такого вони очікували. А у неділю у "містера" Денісоффа буде істерика. Який підлий суддя, що 3 пеналя у ворота Динамо не поставив, і не вилучив 5 гравці у Динамо.

P.S. Ледь не забув про Кучера написати. На мою думку, агресивний Кучер на лаві запасних повинен був сьогодні вилучений. Усі напевно побачили, як Катерина Монзуль його заспокоювала ? Вседозволеність гравців Шахтаря просто лякає.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

56 комментариев
Лучший комментарий
  • Victor de Sopiy(yarameel) - Наставник
    27.05.2017 00:16
    Дякую за блог! Я думаю про перший тайм. Я аналізую, розбираю у грі моменти. Я думаю чому так тричі обрізались Віда і Кадар. Це тоді, коли вони віддавали передачі на 10-15 метрів без пресингу прямо у ноги гравців Шахтаря. Чому? Бо два опорних півзахисники банально не встигали відкриватис під пас. Рибалка відверто провалив гру. Сидорчук був набагао краще. І саме заміна Рибалки на Шепелева вчергове довела наскільки молодий гравець якісніший у центрі поля. Динамо треба підсилювати центр поля якісними гравцями.
    І другий тайм. Не знаю що там Ребров сказав і як там вони між собою розмовляли, та другий тайм був інший настрій, інший темп. Дуже сподобалось як увійшов у гру Циганков. Цей його ривок на пів поля, коли його завалили біля штрафної - були шикарно. Безумвоно гол Дентіньо - срашена помилка Морозюка. Він впав і залиши 2 метри провал у захисті. Та Коля все ж виправився, бо саме він віддав гольову на Ярмоленко.
    Нерви Фонсеки цілком зрозумілі. Команда, яка ставить перед собою високі цілі не може програвати. Всі його психи - нормально. Емоції... ну, він так заряжає своїх гравців. Я хотів би і від Реброва бачити нормальні емоції. Бо були пенальті на Бєсєдіні на 12 хвилині у першому таймі і у другому на Ярмоленко. А суддя дивно не помітив. Як і помилився двічі із офсайдом. Одна із цих помилок - вихід 1 на 1 Бєсєдіна. Так, і у Шахтаря має скаржитись, що і їм один раз офсайд не вірно зафіксували. І на руку Морозюка також. Можливо, що це їх рівень культури. Вони завжди будуть у тіні історії Динамо, завжди. І як би вони не намагались вилізти, та вони завжди будуть другими, навіть із величезними інвестиціями. Другими в тіні Динамо. Бо Київ має величезну великих перемог. Тому хай бісяться. Динамо важливо зробити висновки і будувати команду, яка буде стабільно перемогати і брати золото чемпіонату.
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии