Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шахтар - Динамо. Таки нарешті перемога.

2017-05-26 23:39 Що не кажіть, але навіть у матчі, який немав ніякого значення, окрім престижа команди, перемога над ...

Що не кажіть, але навіть у матчі, який немав ніякого значення, окрім престижа команди, перемога над головним конкурентом завжди приємна. Так, у Шахтаря був не основний склад, але не треба принижувати і нашу перемогу. І то не наші проблеми, який склад виставив Фонсека.

По цьому матчі можна сказати, що навіть проти такого складу Шахтаря у нас багато є над чим працювати.

Захисту сьогодні майже не було. Пантіч та Кадар - це катастрофа. Хоча Антунеш нічим не кращий сьогодні був. Можна у захисті відокремити Віду, який дійсно старався.

Забагато втрат всередені поля. Сидорчук не прогресує, і ніяк не може у ворота потрапити. Треба йому до церкви сходити., чи що ?! У першому таймі критикували Ярмолу, але у другому таймі і загалом у матчі він приніс Динамо перемогу. Заберіть Ярмолу зі складу, і Динамо виглядатиме не таким грізним, яким він є з Ярмолою. Рибалка абсолютно сьогодні не сподобався. Але сподобався Шепелєв, який вийшов замість нього. Видно, що Шепелєв може стати основним гравцем основного складу Динамо. Бєсєдін був сьогодні непомітний. Гармаш хоч і забив, але моментами знов втрачав контроль над собою.

Я так до кінця не зрозумів, у роздягальні Шахтаря вітає і досі дух цигана ? Бо інтелегентний з виду Фонсека просто нагадував мені одного румуна з Трансільванії. Якійсь скажений він сьогодні був. Для повного набору Фонсеці не вистачає шапки Чаушеску ;) І знову ця стара пісня від тренера Шахти, що "судді їх увесь чемпіонат засуджують". А коли два роки у ворота Шахтаря не ставили пенальті, то це було нормально. А після матчу Паулу щось там пояснював судді. Програвати теж треба вміти.

Ще неприємно (і це вперше) вразило, коли плем'я (по-іншому сказати не можу) бабуїнів накинулося на Дердо. Там не жовту картку було давати, а 5 червоних. Гравці Шахти занадто багато собі дозволяють, бо відчувають, що за їхньою спиною є "папік", який усе може "порішати".

А коментатор Круторогів це просто пісець. Так "облизувати" Шахтар ще треба вміти. Коли забив Дентіньйо, то Крутийрогів ледь не проковтнув мікрофон. У нас коментатор повинен бути типу "нейтральним".

І якже мені сподобалися сумні пики Сопко і Віті Грачьова. Не такого вони очікували. А у неділю у "містера" Денісоффа буде істерика. Який підлий суддя, що 3 пеналя у ворота Динамо не поставив, і не вилучив 5 гравці у Динамо.

P.S. Ледь не забув про Кучера написати. На мою думку, агресивний Кучер на лаві запасних повинен був сьогодні вилучений. Усі напевно побачили, як Катерина Монзуль його заспокоювала ? Вседозволеність гравців Шахтаря просто лякає.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2017, 23:39
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть