Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ультрас Динамо на гачку у клуба

2017-07-28 18:02 В інформаційному просторі України активно обговорюються ультрас, зокрема Харківського Металісту, Донецького Шахтаря та Динамо Київ. Аактивна ...

В інформаційному просторі України активно обговорюються ультрас, зокрема Харківського Металісту, Донецького Шахтаря та Динамо Київ. Аактивна життєва позиція, участь в Майдані, добробатах, в бойових діях в зоні АТО, допомога дитячим будинкам, пропаганда спорту, тренування. Та хуліганські витівки що кидають тінь на субкультуру.

Якщо розбиратися проблема глибше, ніж здається.

Найчисельніша армія ультрас в Україні за звичай у київського Динамо. Столичний титулований клуб збирає кілька тисяч на фанатському секторі! В силу громадського резонансу, заяви клубів і ультрас в одночас, нагальним постає питання, ким керована ця маса, яка жваво відкидає порядок та закон? Як виявилося, ультрас-рух, банди, контори, фірми - не є незалежні, як вдають з себе. З аналогією з бандами, мають своїх кураторів. Так-так, ви не помилились, ультрас, шо пропагують супротив модерновому футболу, керівництва клубів, стюардів стадіону, правопорядку, правоохоронців та против правил - керовані і серйозну кількість речей творять за вказівками кураторів. Не всі. Більшість не влпивають на процес, підкорюються волі лідерів й стадному синдрому, лідер або старший як вказали - так і діється. За своєю поверхневою анархієй в субкультурі діє злагоджена дисципліна та структурована ієрархія.

У наш короткоплинний складний вік сильними світу прийнято обставитися парканами, охороною, а й просто мати в підпорядкуванні свою міні армію. Володарі клубів в бізнесі не новачки, на допомогу їм регулярно приходять міцні спортивні хлопці які не гребують підробітком. Хлопці з ультрас. Ті хто називають себе ультрас Динамо Київ до Майдану не безкоштовно допамагали рейдерам, рекетирам, формували силові блоки. Час минув, ситуація змінилась, хлопці відхрестилися від власного минулого, обіцяли карати тих шо не кинули підробітки, а ж шило в мішку не втаїш.

Згадайте бійку спортсменів зі «Свободою» 18 травня 2013 року, коли Вадим ТІТУШКО з партнерами бив жураналістку 5-го каналу Снісаренко і фотографа Соделя? На Європейській площі під сценою партії регіонів перед маршем і бійкою зібралися спортсмени від Білої Церкви, ультрас Динамо Київ, ЦСКА. Обачливість й небажання конфліктувати зі Свободою, не дали динамівцям стати «зірками» країни за 400грн. Ультрас-сцена даремно сформувала думку про себе як згуртовану силу майдану, героїв, бо мати тавро ТІТУШОК-заробітчан, не гребуючи підробітками донецьких й росіян ганебно і понині не викарбовується

прокурорпрокурор

Ультрас Динамо воюють в ато та не забувають осторонь рідний клуб. Керувати молодиками простіше ніж вважається. Досягнув клуб своє мети керувати ультрас через віце-президента з прокурорським минулим. Андрій Мадзяновский- складної долі чоловік, вислужився до заступника прокурора Хмельницької області. Вбачав себе прокурором Хмельниччини чи в Генеральній прокуратурі України в Києві. Але відбувся Майдан, Янукович з Пшонкою втекли до Ростова. Недбайливого службовця ганебно люстрували майданіваці. Які небесні сили чи Богородиця просила за Мадзяновського не знаємо. Люстрований на Хмельниччині і вигнаний генебно з коридорів обладміністрації Львова Андрій Іванович опинився в Динамо.

Посада екс-прокурора в Динамо містить кілька напрямків:

  • силовий блок
  • комунікація з ультрас
  • закручування гайок

Динамо і ультрас мають багаторічний досвід плідної співпраці : абонементи надаються, затверджуються банери на матчі, спонсоруються навіть. Публічно це відкидається, але головні ультрас лідери добре знають стежки до кабінетів на стадіоні Динамо. У переговорному процесі з лідерами ультрас виступає одноосібно Мадзяновський. Особисто передає спонсорські кошти на піротехніку, матеріали для банерів, фарбу. Діє екс-прокурор грамотно й дієво. Прокурорське минуле накладає відбитки в методику роботи Клуб декілька років ретельно збирає матеріали на ультрас хуліганів, Мадзяновский про це у відеоконференціях звітує й лякає кримінальними справами й покараннями, з іншого - спонсорує безчинства. Методом батога і пряника налагоджуються стосунки

Кілька невідкритих кримінальних справ і екс-прокурор звітує про толерантних ультрас, навіть до екс-прокурора. Сперечатися з віце-президентом дарма, звинивився і ти на гачку, коли папкою стукають по столу і натякають на хід справи до суду. Андрій Іванович в роботі з хуліганами використовує багатий арсенал навичок для плетіння інтриг і серйозно поставив рейки боротьби з вболівальниками. Серед динамівських ультрасів клуб має найвідданіші, готові на будь-яку акцію. Їх ще називають «провокатори» і «агенти путіна».

Скільки відбулось витівок, ніхто не затриманий і на покараний. Динамо це не вигідно. Мадзяновському потрібно сформувати бригаду і відфільтрувати неугодних, хто виступає проти спілкування з клубом, вимагає звітності про гроші і ставить дивних питань. Ось звідки стільки відеозвернень, інтерв'ю, "незалежної" медведчуківською консерви Васильєва, який ультрас ненавидить більше ніж піарник Несенюк ?

Мадзяновский з компанією підлаштував процес формування громадської думки про негативних ультрас і необхідність закручуванням ім гайок. Правильні ультрас на гачку, у в'язницю нікому не хочеться, неправильні покараються судовою системою та мвс. Через рік-два на стадіон ходитимуть тільки схвалені екс-прокурором фанати, робити виключно вигідні клубу речі, жодні покарання, штрафи Динамо не загрожують. Андрій Іванович впорається. Все йде до цього.

Для роздумів:

на матчі суперкубку палає пів стадіону

матч с Шахтарем у Харкові - палає пів стадіону

Олімпійський на Лізі Чемпіонів - жодного фаєра

Існує домовленість між ультрас лідерами та Мадзяновским

Ультрас проти надавання персональних данних при купівлі квитків

Ультрас не проти після виступів пана Мадзяновского

Бійка уночі на заправці КЛО - партнера Динамо

керує Мадзяновский ультрас чи не керує питання навіть не дискусійне

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2017, 18:02
28.07.2017, 18:02
278330 0
auto-quantum
Автор:
Статус:
Читатель (14 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть