Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Причини успіху « Ворскли»

2017-08-08 11:05 Полтавська « Ворскла» у стартових 4-х турах здобула сім очок, причому вже зіграла проти «Динамо» та ... Причини успіху « Ворскли»

Полтавська « Ворскла» у стартових 4-х турах здобула сім очок, причому вже зіграла проти «Динамо» та «Шахтаря». Минулий сезону команда провалила. В цьому чемпіонаті має всі можливості спробувати поборотися за медалі. Давайте разом спробуємо розібратися у причинах таких змін:

Іван Балан. Це багаторічний помічник Миколи Павлова, який із нового сезону став допомагати Василю Сачку.

Людина має за плечима величезний досвід роботи. Зараз « Ворскла» стала дуже організованою командою, дисциплінованою командою, яка грає через колективні дії. Все це дуже нагадує футбол самого Павлова…Такий собі футбол минулого, який приносить результат в сьогоднішньому чемпіонаті України.

( фото офіційного сайту "Ворскли")

Фінансова стабільність. Минулого сезону « Ворскла» мала фінансові проблеми. Цілу осінь гравці команди говорили, що їм не платять. Зимою пішли гравці, які не погоджувалися із зменшенням зарплати. Зараз у команді – стабільність, зарплата платиться вчасно. Футболісти можуть думати тільки про футбол.

Селекція. « Ворскла» за літо суттєво підсилила свій склад. Так прийшов Юрій Коломаєць, який був лідером атак команди восени. Весною Коломоєць спробував легіонерського хліба в Угорщині, але нічого так у нього не вийшло. Прийшли із «Зорі» Владислав Кулач та Гегам Кадимян. Перший є доволі посередній гравець, але може забезпечити різноманітність атаки, може багато працювати на полі, що завжди цінував Балан. Другий – індивідуально сильний гравець, який може зіграти через власну майстерність та закрити проблемну позицію на фланзі півзахисту. Із «Шахтаря» взяли Матвієнка. Це не тільки підсилення для оборони, але і можливість підключення до атак. Завдяки новачкам « Ворскла» підсилила свій атакуючий потенціал.

( фото Спорт Арени)

Простота гри. Команда Сачка грає у доволі простий футбол: довгі передачі на Коломойця, сильні фізично гравці, фланги із Ребенком та Кадимяном, стандарти. Коли дивишся на таку гру так шукаєш на тренерській лаві Миколу Павлова. Виходить так, що навіщо щось вигадувати нове, якщо старі принципи організації гри працюють.

Сьогоднішня « Ворскла» на фоні рівня чемпіонату, проблем «Зорі» може посперечатися за бронзові нагороди чемпіонату( група ЛЄ), але потрібно ще точечно підсили деякі позиці. Так центер захисту виглядає не зовсім надійно, не завадив би ще якісний правий захисник, потрібна ротація для Кадимяна та Ребенка на флангах.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.08.2017, 11:05
08.08.2017, 11:05
279303 0
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть