Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Подумайте, что пишут???

2017-08-25 23:09 Російський політтехнолог забезпечує ефіри керівництву ФК "Динамо" на "Інтері" - експерт В прайм-тайм вихідного дня телеканал ...

Російський політтехнолог забезпечує ефіри керівництву ФК "Динамо" на "Інтері" - експерт

В прайм-тайм вихідного дня телеканал запросив на інтерв'ю віце-президента ФК "Динамо" Андрія Мадзяновского, раніше люстрованого заступника прокурора Хмельницької області, де він розповідав про те, що грати в Маріуполі – небезпечно.

Про це пише експерт Сергій Поліванов на сайті politconsultant.org. За його словами, щоб отримати можливість дати інтерв'ю в прямому ефірі на телеканалі "Інтер", необхідно отримати схвалення з боку російського політтехнолога, а нині куратора інформаційної політики телеканалу Ігоря Шувалова.

Варто нагадати, що в березні СБУ видворила його з України, але, незважаючи на це, він продовжує свою роботу на "Інтері", пише експерт.

"Подібні ефіри дуже вигідні для Росії. Футбол і вболівальники – благодатний ґрунт для того, щоб посіяти паніку і ввести розкол серед українців. До того ж показати жителям прикордонних з окупованими територіями міст і сіл, що їх бояться, не сприймають як громадян України, а, швидше, як сепаратистів – прекрасна підмога для подальшої локальної російської пропаганди та отримання лояльного населення у разі спроби вторгнення в Маріуполь. Гібридна інформаційна війна і передбачає внесення розколу між громадянами країни", – говорить експерт.

У цьому контексті, на думку Поліванова, цікава й інша зв'язок Григорія Суркіса – з кумом російського президента Віктором Медведчуком. У 2015 році, за інформацією видання Champion, Суркіс і Медведчук літали на зустріч до російському президенту Володимиру Путіну. Її темою був Кубок світу з футболу 2018 року. Путіна цікавили всі варіанти, при яких у Росії можуть відібрати КС-2018 і авторитет Суркіса в європейському футболі, завдяки яким Росія зможе зберегти за собою міжнародний турнір.

"Враховуючи все це, а також інформаційну хвилю, яку активно розгоняють брати Суркіси, все більше зрозуміла зв'язок керівництва ФК "Динамо" з кремлівськими чиновниками та російськими спецслужбами. На жаль, заручниками в цій ситуації опинилися щирі і віддані вболівальники київського клубу", – вважає експерт Сергій Поліванов.

Источник: https://gazeta.ua/articles/sport/_rosijskij-polittehnolog-zabezpechuye-efiri-kerivnictvu-fk-dinamo-na-interi-ekspert/789679

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.08.2017, 23:09
auto-yuriy8
Автор:
Статус:
Опытный писатель (419 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 2 : 0   6 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть