Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Комітет арбітрів прокоментував найбільш резонансні події матчу "Олімпік" - "Динамо"

2017-09-19 11:34 Згідно аналізу роботи арбітрів на матчі “Олімпік” - “Динамо”, гнів Олександра Хацкевича зрозуміти можна. Принаймі одне ...

Згідно аналізу роботи арбітрів на матчі “Олімпік” - “Динамо”, гнів Олександра Хацкевича зрозуміти можна. Принаймі одне пенальті у ворота донеччан суддя не призначив помилково. Також арбітр не додав гравцям "Олімпіка" дві жовті картки. От що про цю гру сказали у Комітеті арбітрів України.

7 хв. Гравцю № 24 господарів слід було винести попередження (ЖК) за прийом із високо піднятою ступнею, що була спрямована у ступню безпосереднього суперника.

Усного зауваження у цьому випадку недостатньо. 23 хв. Гру було продовжено правильно тому, що м’яч, по якому вдарив гравець № 25 господарів, влучає у суперника з близької відстані і з такою швидкістю, що не дозволяє зреагувати відповідним чином. В цьому випадку мова про призначення 11-метровго удару не йдеться. 29 хв. Гравець № 11 господарів, які знаходиться у стінці, підстрибує під час виконання ШУ і піднімає високо вгору руку, збільшуючи тим самим площу тіла. Відхилення польоту м’яча викликане незначним дотиком до нього є невловимим. Проте такі дії слід було покарати призначенням 11-метровго удару на користь гостей тому, що гру рукою слід вважати навмисною. 47 хв. Випадок схожий на той, що стався на 29 хв, але в цьому випадку гравець, який знаходився у стінці, виставляє руку перед корпусом і не створює тим самим перешкоди. Тому такі дії не заслуговують на покарання і через це гру було продовжено правильно. 50 хв. Гравець № 70 господарів входить у контакт із захисником гостей і, натикнувшись на перепону на своєму шляху, навмисно шукає контакт із суперником і вирішує впасти на газон. В цьому випадку доцільно зупинити гру та винести попередження гравцю № 70 господарів у вигляді ЖК за симуляцію. 59 хв. Гравця № 25 господарів було попереджено правильно тому, що він тягне ззаду за футболку суперника. Арбітр застосовує принцип переваги і після зупинки гри правильно виносить попередження за такі дії. 77 хв. Гравцю № 12 господарів ЖК була винесена правильно за жорсткі діє проти футболіста № 44 гостей (в цьому випадку не можна говорити про ЧК). Надмірну реакцію гравця № 44 гостей, яка є абсолютно безпідставною, було правильно покарано попередженням (ЖК).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.09.2017, 11:34
19.09.2017, 11:34
283230 0
auto-yurij-romanovich
Статус:
Наставник (1193 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть