Про біоквитки

Темы:
Сборная Украины

Щодо заяви фанруху Динамо- байкотувати матч Україна -Хорватія. По-перше, якщо ми не переможемо Косово, то "байкот" вийде сам собою. Щодо біоквитків, то моє особисте відношення абсолютно позитивне. Я маю досвід придбання таких квитків тому вважаю іх запровадження нормальною цивілізованою процедурою. Інша справа - це колективні заявки. Наприклад, я займаюся придбанням квитків на матчі Динамо та збірної для працівників своєї організації від профспілки. Періодично здійснюємо виїзди в Київ, нам недалеко. Люди відпочивають з дітьми і т.д. Культмас :) Як бути із колективними заявками у цьому випадку не є зрозумілим. 4 квитки в одні зуби. А мені 50 потрібно мінімум. Що робити? Організаційна проблема. Вона вирішується, але незручності та ускладнення присутні. Не зовсім розумію фанатів. У них же мають і так бути іменні картки вболівальників чи абонементи. Це ж те саме. В чому проблема?

Автор:

Статус: Читатель (38 комментариев)

Подписчиков: 0

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Cubinos Partizanos - Наставник
    04.10.2017 09:21
    Все дуже просто, на мою думку.
    Що таке фанатське угрупування? Це закрита організація зі своїм внутрішнім життям. При цьому, як показує практика - це організація вкрай радикальна. В я можу дати голову на відсіч, що там можуть переховуватись особи, які, м'яко кажучи, мають причину не "світитись" перед певними державними органами. Так було завжди у фан-русі: різного роду злочинці, люди у розшуку ОВС, уклоністи від армії та інші знаходять прихисток серед ультрас. Зараз ще краще. Прикриваючись патріотичними гаслами фан-рух по суті уникає різноманітних перевірок і "наїздів" силовиків. Тому на стадіонах панує бардак та безкарність за хуліганські дії.
    А тут на тобі - паспортний контроль. Звідси і подібна акція. А як ще?... Яким, блін, мозком треба думати, щоб піти, по факту, проти національної збірної?!
    Це просто тиск на спільноту, мовляв: порушення прав, і таке інше. Ці дебілоїди навіть не розуміють, що саме вони, матч від матчу своїми діями порушують конституційне право інших вболівальників - право на безпечне життя.
    Як на мене, паспорти і точка. Поки не наведуть порядок у себе.
    • 4
Комментировать