Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Міграційний юрист: Якщо Марлос протягом 2 років не відмовиться від громадянства Бразилії, він втратить громадянство України

2017-10-09 14:12 Юрист у сфері міграційного права Любомир Козюткін розповів про нюанси прийняття Марлосом українського громадянства. "На сьогодні ...

Юрист у сфері міграційного права Любомир Козюткін розповів про нюанси прийняття Марлосом українського громадянства.

"На сьогодні в Україні дуже великі черги на отримання, як внутрішнього, так і біометричного паспорта. Основна затримка при прийнятті громадянства у тому, що пакет документів проходить через кілька інстанцій, і ніхто не поспішає з підписанням цих документів.

Коли ж вони доходять до президента, то там лежать ще довше. Стандартно ця процедура займає до року, але на практиці буває і півтора-два роки.

Якщо Марлос подав документи на отримання біометричного закордонного паспорта, то він міг отримати його в дуже короткий термін. Тут інше питання, що інші люди стоять в чергах і отримують його набагато пізніше.

Однією з умов отримання українського громадянства є надання зобов'язання про відмову від іншого громадянства. З того моменту, коли Марлос стає громадянином України, протягом двох років він повинен відмовитися від свого бразильського громадянства. У тому випадку, якщо він не надасть органу, який видав йому паспорт громадянина України, докази відмови від громадянства Бразилії, він автоматично втрачає громадянство України", – сказав юрист у сфері міграційного права Любомир Козюткін в програмі "Профутбол".

Нагадаємо, нещодавно Марлос отримав громадянство України, але через складнощі з оформленням документів, вчасно не полетів з командою до Албанії на матч проти Косова.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2017, 14:12
09.10.2017, 14:12
285106 0
auto-vitalino
Автор:
Статус:
Старожил (668 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть