Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Право на версію, від Назара Приходько.

2017-11-13 17:46 12.11.2017 ФК "Шахтар" та ФК "Ворскла" проголосували проти перегравання поєдинку "Маріуполь" - "Динамо", де через неявку ...

12.11.2017 ФК "Шахтар" та ФК "Ворскла" проголосували проти перегравання поєдинку "Маріуполь" - "Динамо", де через неявку "Динамо" було присуджено технічну поразку 3:0. Ну добре, я сам, хоч і фанат Динамо з 23 річним стажем засудив клуб за боягузливість їхати в столицю Приазов'я.

Але найцікавіше не це: прикол в тому, що вже сьогодні 13.

11.2014, "Ворскла" почала виплачувати заборгованість по зарплатні перед футболістами, яку не погашала протягом РОКУ. Цікавий факт, чи не так?

Нагадаю: "Ворскла" належить металургійному олігарху, а за сумісництвом нардепу Костянтину Жеваго, статки якого дорівнюють 1,5 млрд. доларів! І при цьому не виплачувати футболістам зарплатню рік? Значить, він "плавить" клуб з єврокубковими амбіціями, чи просто він йому набрид і він хоче його тихо передати Ахмєтову?

Дуже цікава ситуація, адже в цих "співпадіннях" явно простежується корупційна складова, яку, втім, ще потрібно довести. На футбольному рівні це може зробити КДК ФФУ, але він давно залежний від фінансового впливу олігархів що володіють футбольними клубами.

Ще є Назар Холодницький, головний прокурор САП, який за сумісництвом перший віце-перзидент ФФУ на волонтерських ніби як засадах, хоча насправді - це "смотрящий" за долею Петра в Українському футболі. Так що бачите як цікаво? Це не футбол і давно. Це клондайк для НАБУ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2017, 17:46
KievTheBest
Автор:
(KievTheBest)
Статус:
Эксперт (12606 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть