Тролінг триває. ФК Маріуполь назвав сім клубів Прем'єр-ліги собаками Динамо

Темы:
Динамо

ФК Маріуполь продовжує тролити київське Динамо після того, як Апеляційний комітет Федерації футболу України вирішив затвердити технічну поразку київського клубу в матчі сьомого туру Прем'єр-ліги.

Ваш текст ссылки...

Офіційний Twitter приазовського клубу другий день поспіль опублікував саркастичну картинку про Динамо.

На цей раз дісталося не тільки "Біло-синім", але і тим представникам УПЛ, які проголосували за перегравання поєдинку між маріупольською і київською командами. Таких клубів виявилося сім: Зоря, Карпати, Олімпік, Зірка, Олександрія, Сталь і Чорноморець.

Прес-служба Маріуполя порівняла ці клуби з домашніми собаками Динамо, які йдуть у нього на короткому повідку.

Ваш текст ссылки... _ Напередодні Апеляційний комітет Федерації футболу України затвердив технічну поразку Динамо в матчі сьомого туру Прем'єр-ліги проти Маріуполя за неявку в приазовське місто.

Маріуполь відреагував тролінг-постом на це рішення, порівнявши Динамо з левом в цирку, а себе - з чайкою.

Раніше Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України зарахував столичній команді поразку з рахунком 0:3 за неявку до Маріуполя.

Раніше стало відомо, що київський клуб звернувся в УПЛ з проханням переграти зірваний через неявку команди в приазовське місто матч проти Маріуполя.

PS Мені дуже неприємно читати такі речі про наше "Динамо" і не бачити в мас-медіа реакції клубу. Чи я не там шукаю! Хоча ми своїх ворогів і так знаємо, але я пропоную подивитися ще раз...

http://nv.ua/ukr/sport/football/troling-trivaje-fk-mariupol-nazvav-sim-klubiv-prem-jer-ligi-sobakami-dinamo-2208412.html

Автор: (myluch)

Статус: Эксперт (15228 комментариев)

Подписчиков: 6

15 комментариев
Лучший комментарий
Комментировать