Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не опять, а снова про футболки или как подмахнули кротам ФФУ и ПФЛ

2017-12-01 22:35 Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів про ініціативу Міністерства оборони України щодо виходу футболістів у супроводі дітей, ...

Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів про ініціативу Міністерства оборони України щодо виходу футболістів у супроводі дітей, які будуть одягнені у футболки до річниці ЗСУ.

"Ми отримали офіційний лист-звернення від Міністерства оборони України. Федерація футболу також отримала цей лист. Ми, порадившись, звичайно, вирішили підтримати цю акцію.

Дітки будуть виходити в футболках – тільки дітки. На футболках будуть логотипи двох організацій, які проводять турнір – тобто Федерації футболу України на одному шевроні і Прем'єр-ліги – на іншому. Це офіційна акція, яка запущена. Більш того, зібралася дирекція Прем'єр-ліги, ми порадилися з усіма клубами, і одноголосно всі клуби підтримали цю акцію.

Гравці кожного клубу будуть виходити в своїх футболках, так як вони все-таки представляють свої клуби. Діти, які будуть виводити футболістів, будуть виходити в жовтих футболках, на яких написано: "26 років. Пішаємося", з трьома офіційними логотипами: Міністерства оборони, Федерації футболу України та Прем'єр-ліги. Це та футболка, яка була затверджена, і ми запускаємо цю акцію з Федерацією футболу України і спільно з Міністерством оборони України.

Ми як організація, яка проводить змагання, ні в якому разі не можемо втягувати окремі клуби _в якісь окремі заходи. Це повинно бути або глобально під егідою ФФУ, УПЛ або обох організацій, які проводять це змагання._ Окремі акції можуть проводитися, якщо клуб домовиться безпосередньо з організаєю, яка звернулася до нього. Ми на це не впливаємо. Це не на законодавчому рівні. Все, що на законодавчому рівні – це рішення дирекції, яке приходить на клуби, і вони зобов'язані його виконувати. Якщо вони його не виконують, після цього є, природно, санкції. Про це повідомляється в КДК, і клуб може бути покараний".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.12.2017, 22:35
01.12.2017, 22:35
289372 1 volanddemor
Klizma
Автор:
(Klizma)
Статус:
Наставник (4933 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть