Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Кричали женщины "Ура!" и в воздух чепчики бросали..." (на "рішення КДК ФФУ відносно подій після матчу в Запоріжжі"

2017-12-21 18:38 Да-а-а-а, ось це - "справедливість торжествує"! Справді, приручені "фуфлісти" "розрулили" все "по понятіях" 90-х років, таких ...

Да-а-а-а, ось це - "справедливість торжествує"! Справді, приручені "фуфлісти" "розрулили" все "по понятіях" 90-х років, таких милих і зрозумілих в стані кротовні і її господарю... І, напевно ж, павелкам з його "опричниками"... Лужному, який щось просто сказав четвертому арбітру, сидячи на лавці - дискваліфікація на один матч.

І "предводітєлю" кротів, який влаштував дебош цілої кротовської "шобли" на полі з замахами на арбітра, якого вберегли від "фізичних" домагань цього "європейського тренера" лише втручання сек'юріті - також на один матч! Причому, що ці "вибрики" фонсески вже не перші - зовсім недавно він уже був видалений з поля. Маємо явний рецидив, причому у ще важчій формі. Бо мала місце "груповуха", яка завжди і всюди карається тяжче, ніж одиночний проступок. У КК всіх країн "рецидив" карається важче, ніж перший проступок. Не кажучи вже про групові проступки. Так то в інших країнах, а не у нас, де все, виявляється, рішається "по понятіях". І де генеральний палкін клубу може собі дозволити пострахати арбітрів "парою аперкотів"... Але не в нашому "Ка-Ка-Ду" з "фуфла"... Панове, прохання встати і аплодувати стоячи! "Дєятєлі" з Ка-Ка-Ду заслужили!!! "Справедливість торжествує"!!! Ура!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.12.2017, 18:38
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть