Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Артем Шабанов не вирішить проблем «Динамо» Выбор редакции

2018-01-03 21:49 Артем Шабанов є вихованцем київського «Динамо»( вже складається така парадоксальна ситуація, коли кияни знаходить себе у ... Артем Шабанов не вирішить проблем «Динамо»

Артем Шабанов є вихованцем київського «Динамо»( вже складається така парадоксальна ситуація, коли кияни знаходить себе у інших клубах, а потім переходять до «Динамо», так було із Очігавою, Андрієвським, Ледневим частково Мякушком( мав вже переходити до « Маріуполя»», але в останній момент став гравцем молодіжних команд «Динамо) та зараз із Шабановим), але в динамівській структурі себе не знайшов та перебрався до сусіднього « Арсеналу».

( фото офіційного сайту"Олімпіка")

Потім багато в чому випадок став вирішальним у долі Шабанова. « Арсенал» вже йшов на дно, футболісти покидали команду, тому без допомоги молодих гравців не обійтися. Тоді свої шанси отримали молодий воротар Сарнавський( був певний час на контракті в «Шахтарі»), форвард Батальський та захисник Шабанов. Після « Арсеналу» був певний час на перегляді у « Говерлі» Грозного, але перейшов до Кварцяного у « Волинь». Кварцяний завжди віддавав перевагу фізично сильним гравцям із хорошою антропометрією. В Луцьку Шабанов грав і центрального захисника, і лівого захисника, і також виходив у опорній зоні. Школа Карцяного не пройшла повз, тому Шабанов фізично зміцнів, але у тактичних моментах виглядав дуже слабко. Минулої зими мав пропозиції із Угорщини, але все –таки обрав варіант із « Сталлю» Кучука, де був основним гравцем. Влітку після проблем команди із Кам’янського перейшов до донецького «Олімпіка», де став провідним гравцем та отримав виклик до збірної України. Санжар знайшов до нього підхід, в такирному плані Шабанов дуже додав, але провали( «Зоря», « Ворскла», «Шахтар») все одно відбувалися.

Агентом гравця є Костянтин Сосенко. Доволі відома людина в українському футболі.

Якщо перераховувати мінуси та плюси то все –таки недоліків буде більше. Але давайте про все по порядку.


Плюси:

  1. Кандидат до збірної України переходить за доволі не великі гроші та не велику зарплату( контракт із «Олімпіком» до літа 2018-го року, «Динамо» може навіть розрахуватися орендою молодих гравців).

  2. Пройшов школу Кварцяного, Кучука. Тепер в «Динамо» може бути пара центральних захисників підготовлених Кварцяним – Шабанов- Хачеріді.

  3. Без проблем може зіграти лівого захисника.

Мінуси:

  1. На хорошому рівні грає тільки пів року. Я думаю, що це дуже малий час для того, щоб робити серйозні висновки.

  2. Немає лідерський якостей. Тобто, йде грав у команди – все добре і у Шабанова, якщо проблеми у команди – так і проблеми у Шабанова.

  3. В «Динамо» майже із такими самими характеристиками є Кадар. Тримати двох майже однакових гравців у одній команді – не дуже мудро.

  4. Сьогоднішній Шабанов та його успіх –це в першу чергу тренерська робота Санжара. При іншому тренері все муже бути зовсім не так.

Загалом в «Динамо» навіть із Відою потребувало підсилення центру захисту, а коли вже остаточно пішов Домагою остаточно стало зрозуміло, що потрібні гравці в центр захисту, можливо навіть не один( враховуючи майбутнє Хачеріді). В молодіжній команді вічно травмований Бурда, Очігав розчарував у «Олімпіку», Попов серйозно травмований, а Миколенко тренери бачать на лівому фланзі. Тому центральні захисники дуже потрібні. Наскільки Шабанов зможе конкурувати за місце у основі? Я тут не впевнений, скоріше це гравець конкуренції та ротації. Виходить так, що беремо гравця, який тільки пів року стабільно грає на хорошому рівні із тренерської команди.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.01.2018, 21:49
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть